Zimski sportovi

Fraser: "Ne znam što se dogodilo protiv Innsbrucka. Trebali smo biti spremniji"

Borna Rupnik • utorak, 15.01.2013.
Fraser: "Ne znam što se dogodilo protiv Innsbrucka. Trebali smo biti spremniji"
Foto: Davor Sajko

Uoči gostovanja kod Albe Volan, zagrebački Medvjedi još su uvijek pod dojmom slabe igre i poraza od Innsbrucka (2:3) na otvaranju Arena Ice Fevera. Curtis Fraser također teško pronalazi riječi objašnjenja...

Vrlo loše dvije trećine protiv posljednjeplasirane momčadi EBEL-a izazvale su i zvižduke za hokejaše Medveščaka. U taboru hrvatskog predstavnika složni su u ocjeni da su zvižduci bili zasluženi te da se navijačima treba iskupiti u završnici prvog dijela sezone.

"Nakon ovakvih utakmica nikada se ne osjećaš dobro, ali moramo ostati pozitivni, vjerovati u ono što radimo i ići prema naprijed. Znamo da protiv Innsbrucka nismo igrali dobro, ali smo u isto vrijeme osigurali mjesto među top šest i doigravanje. Zbog toga smo jako sretni", izjavio je Curtis Fraser, napadač Zagrepčana, za službene stranice.

Uzroke tako slabog izdanja Medveščaka nije uspijevao naći: "Ne znam što se dogodilo. Krenuli smo sporo u utakmicu, a njihov je golman igrao jako dobro. Trebali smo biti spremniji nego što smo bili. No, nije bila naša večer".

Gostovanje u Szekesfehervaru prva je prilika za popravak dojma, a Medvjedi su itekako željni prilike za iskupljenje.

"Nije teško ustati jer želimo igrati bolje i moramo igrati bolje. Uvijek kada odigraš lošu utakmicu gladan si nove, u kojoj želiš pokazati što uistinu možeš. Igrat ćemo čvršće i bolje, igrat ćemo Medveščakov hokej", naglasio je Curtis Fraser.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!