Rukomet

Rivera: "Hrvatska je u završnici odigrala na vrlo visokoj razini"

Branimir Korać • nedjelja, 20.01.2013.
Rivera: "Hrvatska je u završnici odigrala na vrlo visokoj razini"
Foto: Dario Dodić

Hrvatska je svladala Španjolsku i tako osigurala prvo mjesto u skupini, ali u španjolskom taboru nisu bili posebno neraspoloženi. Izbornik Rivera pohvalio je svoje igrače za vrlo dobru igru posebno u prvom poluvremenu...

Španjolska rukometna reprezentacija upisala je prvi poraz na Svjetskom prvenstvu, ali ne i toliko bolan. Hrvatska ju je svladala 27:25 u susretu koji je odlučivao o prvom mjestu u skupini nakon što su obje reprezentacije već ranije osigurale prolaz.

"Čestitke Hrvatskoj, ja sam zadovoljan igrom svojih igrača, posebno u prvom poluvremenu. U početku utakmice smo se žestoko borili, no u završnici je Hrvatska bila bolja i odigrala je na vrlo visokoj razini. U ponedjeljak započinje posve novi turnir i moramo se potpuno usredotočiti na te utakmice", komentirao je izbornik Španjolske Valero Rivera.

Jedan od glavnih španjolskih igrača Alberto Entrerrios slaže se s izbornikom.

"Malo sam razočaran zbog navijača koji su nam došli pružiti podršku, ali Hrvatska je odigrala jako dobru utakmicu. Mi smo se borili do kraja, no nije išlo. Od ponedjeljka više nemamo pravo na pogreške i nadam se da ćemo uspjeti upisati sve pobjede do kraja."

U osmini finala Hrvatska će kao prvoplasirana igrati protiv Bjelorusije dok će Španjolska kao drugoplasirana ići na Srbiju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.01.2013. u 14:41
    koja komedija ovi spanjolci sa dva igraca vise nemaju muda dat gol i namjerno su izgubili samo da neidu u tezi dio zdrijeba a naravno mi smo lokalni idioti i opet idemo u borbe sa silama i sudcima,francuzi,pa danci krasno,nema sto,doduse kako bi ja bio sretan da island izbaci francuze mozda i vise... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Mihalj20.01.2013. u 13:57
    kako bi se smijao da španjolci izgube od srba..
    Mihalj
  • Obrisan korisnik20.01.2013. u 12:08
    meni se čini da su i naši i njihovi tankirali... ali naši ne znaju igrati za izgubiti... srce je jače. Nadam se da će nas to nositi dalje, i da će nam se to vratiti... sa štitom ili na njemu!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.01.2013. u 11:27
    koja kurba ovaj rivera,još nas i zahebava he he...
    Obrisan korisnik