Zimski sportovi

Naglić: "Drugo mjesto mnogo govori samo za sebe, a Villach smo dobro zapamtili"

Borna Rupnik • utorak, 22.01.2013.
Naglić: "Drugo mjesto mnogo govori samo za sebe, a Villach smo dobro zapamtili"
Foto: Davor Sajko

Adam Naglić, napadač Medveščaka, vjeruje da se hrvatski predstavnik u EBEL-u može boriti i za prvo mjesto, iako će mu suparnici biti samo oni najbolji...

Zagrebački Medvjedi osvojili su drugo mjesto nakon 44 odigrane utakmice prvog dijela EBEL-a, a poslije "rezanja" bodova i podjele lige na dva dijela, slijedi im borba za što bolju poziciju u doigravanju. Bod više imaju Vienna Capitalsi, a u leđa im gledaju Graz 99ersi, Villach, KAC i aktualni prvak Linz.

"Plan nam je kroz ovih deset utakmica izboriti što bolje mjesto, možda čak i uhvatiti prvo. No, to neće biti lako jer nas očekuju puno teže utakmice nego što smo ih imali do sada. U ova 44 susreta imali smo priliku igrati i s mrvicu slabijim suparnicima, dok ćemo sada igrati samo s najboljim momčadima lige", najavio je za službene stranice kluba napadač Adam Naglić.

Ulaskom među šest najboljih momčadi i osiguravanjem mjesta u doigravanju Medveščak je ostvario prvi ovosezonski cilj: "Na kraju smo osigurali drugo mjesto što već samo za sebe mnogo govori. Ovaj prvi dio EBEL-a odigrali smo dobro".

Prvi ogled na rasporedu je već u utorak navečer, a Medveščak mora u Villach, gdje nije slavio od rujna 2011. godine, a posljednji je put tu dvoranu napustio s čak 11 golova u svojoj mreži.

"Očito je Villach bolji na domaćem ledu, to smo gostovanje dobro zapamtili. Tada nismo igrali dobro i znamo da ovaj put, ako želimo pobijediti, moramo biti puno bolji", kaže.

"Neće biti lako uzeti dva boda, ali prednost će nam svakako biti vratari i obrana. Vjerujem da će nam te dvije stvari biti i najveća prednost do kraja sezone", zaključila je pouzdana Medveščakova sedmica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.01.2013. u 15:58
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.01.2013. u 15:31
    Biti će teško, ali bilo bi lijepo započeti doigravanje barem s bodom iz Villacha...
    Obrisan korisnik
  • Powers22.01.2013. u 14:28
    Ne
    Powers
  • Obrisan korisnik22.01.2013. u 14:07
    jel prenosi sportklub utakmicu
    Obrisan korisnik