Rukomet

Goluža: "Novih ozljeda nema, mislimo samo na sebe"

Ivana Strahija • četvrtak, 24.01.2013.
Goluža: "Novih ozljeda nema, mislimo samo na sebe"
Foto: Martina Oštrić

Nakon velikog trijumfa protiv Francuza u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, dobra je vijest da novih ozljeda u redovima Kauboja nema.

"Imao sam dobar feeling", kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije o ozračju među Kaubojima pred susret s Tricolorima. "Veliki dodatni motiv su nam svi oni ljudi koji nas prate, znamo koliko im značimo. Vesele nas poruke koje stižu u HRS preko Facebooka."

Otkrio je izbornik i tko je bio pošiljatelj posebno motivirajuće poruke: "Prije utakmice nam je stigla poruka od generala Gotovine."

Kako će Hrvatska proći u polufinalu protiv Danske?

ANKETA#455

Do pobjede su Hrvati došli dobrim radom i pametnom pripremom, kaže: "Dobro smo se pripremali, imali smo taktiku za njih. Isključenje Vukovića, iznimno važnog igrača, nije nas pokolebalo, stisnuli smo još više i odigrali upravo onako kako smo dogovorili na sastanku pred utakmicu."

Nakon što se slavlje nakon pobjede smirilo, Slavko Goluža mogao je komentirati i one manje dobre detalje: "Imali smo praznog hoda u prvom poluvremenu. kad su nas Francuzi stigli, no u pravom smo se trenutku ponovno odvojili."

Na sreću, u dvoboju s Francuskom nije došlo do novih ozljeda: "Nitko se nije posebno ozlijedio, nema dodatnih problema", kaže Goluža.

Nakon pet sati puta, Hrvati su iz Zaragoze stigli u Barcelonu. Tamo ih u petak čekaju Danci, o kojima Goluža kaže: "Dobili su Danci dosta s dvojicom dvometraša, u obrani i polukontri. Ono što mi moramo je dobro se odmoriti, koncentrirati i misliti samo na sebe, ne o protivnicima. Ostavit ćemo srce na parketu."

Susret Hrvatske i Danske na rasporedu je u 21.30 sati u petak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.01.2013. u 09:57
    glavno da nema novih ozljeda, a plus je što je drago odmoran i očekujem da večeras ON (kao dule prekjučer) odigra utakmicu života u dresu repke! trebat će nam raspoložen, posebno u obrani!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 20:51
    samo pošteni pristupom i borbom ostvariti ćemo pobjedu. To se vidjelo do sada... a nadam se da će tako biti i do kraja!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 19:32
    Realno gledajući jači smo od Danaca i ako budemo odigrali kao protiv Francuske,Danci nemaju nikakve šanse da nas pobijede.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 19:10
    A čuj,melem na rane bilo bi zlato jer ipak ga čekamo 9 godina,bio bi zadovoljan i sa srebrom i broncom ali i razočaran.I danci su jako mladi,tu smo negdje isti mi i oni sa prosjekom godina,a naše i Danske omladinske reprezentacije su najtrofejnije u zadnjih 6-7 godina!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.01.2013. u 18:58
    Bas suprotno. Sa ovom pobjedom protiv Francuske nemogu me vise nikako razocarat.Sta god naprave kapa dolje. Naravno da ce se ic probat osvojit to zlato ali svaka medalja je velik uspjeh sa ovom mladom momcadi.
    Obrisan korisnik