Rukomet

Goluža: "Želimo pružiti svoju najbolju utakmicu, tako smo i tempirali formu"

Maj Gašparac • petak, 25.01.2013.
Goluža: "Želimo pružiti svoju najbolju utakmicu, tako smo i tempirali formu"
Foto: Dario Dodić

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža govorio je o nadolazećoj polufinalnoj utakmici koju kauboji igraju protiv Danske u četvrtak navečer. Uvjeren je u dobar nastup svojih igrača i ističe kako je vrlo bitno da u susret uđu 'hladnih glava'...

Hrvatski izbornik Slavko Goluža u razgovoru za Totalni FM prokomentirao je polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u kojoj će Kauboji odmjeriti snage s Danskom.

Uoči tog dvoboja danski izbornik Ulrik Wilbek pohvalno je govorio o Golužinom radu u hrvatskoj reprezentaciji, koja je na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama uvjerljivo porazila njegovu momčad.

Goluža je pohvale od strane svojeg kolege na danskoj klupi prokomentirao sljedećim riječima: "Sve je to lijepo, ali ipak je on stari lisac, mislim da je bacio 'pilu naopako'. Znam da će sigurno biti jako pripremljeni, da nas čekaju i sigurno imaju onu utakmicu iz Londona u podsvijesti".

Hrvatski izbornik ističe kako će njegovi igrači ostati usredotočeni samo na sebe: "Ne želimo se puno njima zamarati, želim da razmišljamo samo o sebi, da odigramo najbolje što možemo i da damo sve od sebe", poručio je Goluža.

Hrvatska momčad polufinale očekuje u vrlo dobrom raspoloženju: "Jučer smo napravili jedan regeneracijski trening i dobro znam kako igrači razmišljaju, jedva čekaju utakmicu."

Goluža ističe kako će njegova ekipa odigrati na visokoj razini te naglašava kako će pristup biti jako bitan u susretu protiv Danaca: "Želimo pružiti svoju najbolju utakmicu, tako smo i tempirali formu. Dečki su 'nabrijani', a ja im samo kažem: 'Dečki morate ući hladne glave, nemojte izgorjeti'".

"Velikog srca ulazimo u utakmicu, ali isto tako hladne glave. Ovakve utakmice se glavom igraju i dobivaju", zaključio je Goluža.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • trailer trash25.01.2013. u 19:18
    Rukomet se ozbiljno igra i kvalitetno trenira u 10ak europskih država i nigdje nije prvi nacionalni sport, dok nogomet igraju svi i najveći je biznis na svijetu. Konkurencija u rukometu su francuska, danska, njemačka , španjolska i eventualno netko tko iskoči, a koknurencija u nogometu su SVI... [više na forumu]
    trailer trash
  • Obrisan korisnik25.01.2013. u 18:25
    Za sve što je Goluža kao trener učinio na svjetskom prvenstvu do sada ima moj palac gore!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2013. u 16:54
    Meni su najbolji oništa pričaju da Goluža nema pojma i da nam treba bolji trener,valjda dio ljudi smatra da smo toliko jači od ostatka svijeta da nam ni ne treba trener za polufinale...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2013. u 16:52
    galebe riječki,ako si ikad bija sportaš,onda ne možeš davat ovakve izjave,jeli ti uopće razumiš šta znači 3 puta za redom bit u polufinalu? ćiru već 15 godina proglašavaju najboljim trenerom zbog jednog trećeg mista. naglašavam,jednog trećeg mista!!! a konkurencija nije ništa slabija.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.01.2013. u 15:53
    Dobro zbori Keta
    Obrisan korisnik