Rukomet

Gojun: "Danska nas je pročitala, iako se činilo da smo najjači i nedodirljivi"

Borna Rupnik • subota, 26.01.2013.
Gojun: "Danska nas je pročitala, iako se činilo da smo najjači i nedodirljivi"
Foto: EPA

Hrvatski rukometaši nisu uspjeli pružiti pravi otpor Dancima, koji su suvereno prošli u finale Svjetskog prvenstva, ali moraju se brzopotezno okrenuti borbi za broncu sa Slovenijom...

Danska je prilično uvjerljivom pobjedom osigurala bitku za zlato te zaustavila Hrvatsku u još jednom polufinalu velikih natjecanja, a izabranicima Slavka Goluže preostaje pobijediti motiviranu Sloveniju i ponovno se probati okititi broncom.

"Danci su nam pobjegli odmah na početku i to više nismo mogli nadoknaditi. Tu smo zakazali, makar smo poslije imali šansu. Nedostajalo nam je i malo sreće s odbijenim loptama, uvijek su završavale u njihovim rukama", izjavio je kapetan Igor Vori između okršaja s Dancima i Slovencima.

"Nije to izgovor, igrali smo ispod potrebne razine, a kada bismo uhvatili priključak, Landin bi opet obranio", dodao je hrvatski pivot.

Jedan od stupova obrane, Jakov Gojun, priznaje da to nije bila hrvatska večer, svjestan da vremena za previše razmišljanja - nema.

"Ništa nam nije išlo od ruke. Sve je bilo loše, a ne samo neki elementi igre. Danska nas je pročitala, iako se poslije utakmice s Francuskom činilo da smo najjači i nedodirljivi. No, potrošili smo se i pali, a valjda ćemo se vratiti protiv Slovenije. Moramo skupiti glave", zaključio je Gojun.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.01.2013. u 19:09
    Po meni je problem što Dance nismo dovoljno dobro proučili njihove slabosti i mane nismo uspeli locirati a oni su naše otkrili potpuno.A u utakmicu nismo ušli kao sa Francuskom da se potučemo ako treba jednostavno nismo bili gladni pobijede!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.01.2013. u 18:40
    Bez Kopljar Marka Dasnka pobjeda bila bi još uvjerljivija ovako možemo zahvaliti Bogu,Gobcu i slavonskoj ravnici što imamo takav talenat ;)
    Obrisan korisnik
  • terrible26.01.2013. u 17:08
    dobro čovjek govori. poslije francuza smo se napuhali do neba, danci su nas prizemljili... sad smo odjednom ozlijeđeni, maltene nam poluinvalidi igraju... jeli moguće da su nas danci dobili jer su bolji? teško. čudi me jedino da nas suci nisu zajebali...svaka čast dečkima. ali mi što gledamo smo... [više na forumu]
    terrible
  • Obrisan korisnik26.01.2013. u 16:57
    @baki ne serine možemo parirati Španjolcima? a Francuzima? a Dancima? pa te ekipe smo tek tako pobjedjivali sve po vrsti..nekad oni nas nekad mi njih....a o Sloveniji ne govori! pa kakve suprotnike ste imali? Srbi? pa ti su izgubili za 11 bodova od Španjolca, Rusi? pa gledao sam utakmicu - OČAJ!... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Mihalj26.01.2013. u 16:40
    potrudio si se svoj post napisati očito na svim temama o jučerašnjoj tekmi. ali post ti je i dalje potpuno promašen. malo ćeš bolje morati pratiti taj rukomet.
    Mihalj