Rukomet

Musa: "Očekuje nas teška utakmica, Slovenija igra odlično"

Maj Gašparac • subota, 26.01.2013.
Musa: "Očekuje nas teška utakmica, Slovenija igra odlično"
Foto: Simon Maljevac

Hrvatski rukometni reprezentativac Željko Musa osvrnuo se na nadolazeći doboj protiv Slovenije za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu. Član slovenske ekipe u tom susretu će biti Dragan Gajič, koji je propustio četvrtfinalnu i polufinalnu utakmicu zbog ozljede...

Uoči dvoboja protiv Slovenije, koji je na rasporedu u subotu od 19 sati, protivničku momčad pohvalio je hrvatski rprezentativac Željko Musa, koji je u prošlosti igrao za slovenski klub Gorenje.

"Najveća opasnost nam prijeti od Zormana. Ako njega zaustavimo, na dobrom smo putu prema medalji", prenosi izjavu Muse siol.net. Hrvatski kružni napadač u nastavku je posebno naglasio: "Moramo igrati dobru obranu."

Musa je prokomentirao kako će njegova momčad biti jako motivirana u borbi za broncu, nakon teškog poraza od Danske u polufinalu: "Imat ćemo snage, igramo za treće mjesto na svijetu."

"Očekuje nas teška utakmica, Slovenija igra odlično", poručio je.

Gajič se vraća u momčad Slovenije

Slovenski rukometni reprezentativac Dragan Gajič bit će član momčadi svoje zemlje u susretu protiv Hrvatske za treće mjesto na svjetskom prvenstvu.

28-godišnji Gajič zbog ozljede mišića nije nastupio u četvrfinalnoj utakmici protiv Rusije i polufinalnoj protiv Španjolske, no u nedjelju će se vratiti na parket.

U momčadi Slovenije Gajič će zamijeniti Nenada Bibliju, koji je ozlijedio gležanj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.01.2013. u 21:00
    prošlo je lakše nego što se očekivalo-Bravo
    Obrisan korisnik
  • canastra26.01.2013. u 18:35
    odlično si odigra protiv francuza
    canastra