Zimski sportovi

Perković: "Suparnici isto kreću u napad i ne odustaju. Ovo nam je dobra lekcija"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 28.01.2013.
Perković: "Suparnici isto kreću u napad i ne odustaju. Ovo nam je dobra lekcija"
Foto: Davor Sajko

Zagrebački Medvjedi imali su u nedjelju 4:2 protiv prvaka iz Linza, no u novom su produžetku morali priznati poraz, što je pogodilo i napadača Nathana Perkovića...

U posljednjoj utakmici siječanjskog Arena Ice Fevera momčad Medveščaka ugostila je branitelja naslova, a Black Wingsi iz Linza strpljivo su hvatali zagrebačku prednost, izjednačili u posljednjoj trećini i onda u produžetku uzeli i drugi bod (5:4).

"Unatoč trudu, ponekad ne pobijediš. Svaki puta kada smo mi zabili, Linz bi uzvratio, a na takve situacije treba biti spreman. Suparnici isto kreću u napad i ne odustaju", komentirao je poslije susreta stasiti napadač Medveščaka, Nathan Perković.

Perković je dodao: "Nije nam išlo protiv Linza i ovo nam je dobra lekcija. Moramo se bolje pripremiti za sljedeće utakmice".

Mladi Gal Koren pogled je bacio i prema poretku, u kojemu su sada Linz i Medveščak poravnati sa šest bodova iza vodećih Vienna Capitalsa, koji imaju deset.

"Bila nam je ovo velika šansa da odmaknemo Linzu na tablici. Ipak, uzeli smo barem jedan bod, to je pozitivno iz ove utakmice", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!