Rukomet

Goluža: "Ne bih mijenjao tri bronce za jedno zlato, one su dokaz kontinuiteta"

Maj Gašparac • ponedjeljak, 28.01.2013.
Goluža: "Ne bih mijenjao tri bronce za jedno zlato, one su dokaz kontinuiteta"
Foto: FaH

Hrvatski rukometni reprezentativci, osvajači brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, u ponedjeljak prijepodne vratili su se u Zagreb. Svoje dojmove nakon povratka iznio je izbornik Slavko Goluža...

Hrvatski izbornik Slavko Goluža bio je jako ponosan uspjehom svoje momčadi na Svjetskom prenstvu i osvojenom brončanom medaljom. "Trebamo biti ponosni na ono što smo napravili. Bili smo veoma motivirani i htjeli smo se dobro predstaviti s mladom momčadi", izjavio je nakon dolaska u Zagreb.

Hrvatska reprezentacija upisala je pobjede u svim utakmicama u skupini, iako se smatralo da bi joj poraz od Španjolske u posljednjoj donio lakše protivnike u nastavku natjecanja: "Nismo kalkulirali i na taj način smo htjeli poslati poruku svim ljudima da se poštenje uvijek isplati", poručio je Goluža.

Goluža je ukratko prokomentirao posljednje tri utakmice svoje momčadi na natjecanju: "Utakmicu protiv Francuske smo odlično odigrali, protiv Danske su nas pogodili problemi s ozljedama, a nismo imali niti sreće. U utakmici za brončanu medalju smo dali sve od sebe, pokazali smo karakter i izvukli zadnje atome snage", prokomentirao je.

Izbornik hrvatske reprezentacije, koji je s momčadi na posljednje tri velika natjecanja osvojio tri brončane medalje, jako je ponosan na ostvareni uspjeh: "Ne bih mijenjao te tri bronce za jedno zlato, one su dokaz kontinuiteta. Pokazuju da smo na pravom putu i doći će i zlato", poručio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.01.2013. u 15:40
    el capitan, ajmo je ne unositi u sport, ali zašto je onda naš izbornik unosi svako malo u sport, nakon svake iole malo ozbiljnije pobjede na protivnicima? Zar si zaboravio izjave s OI, tak da molim te nemaš pojma o čemu govoriš.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.01.2013. u 15:18
    E moj Goluža tebe se kod odabira igrača pita kao i mene Zoran Gobac bog i batina našeg rukometa ja bi rekao i krvnik i bahata žaba koja protjerala naše velikane Balića,Metličića,Špoljarića,Dominikovića itd pod izlikom nekog podmlađivanja ko je sljedeći Igor Vori domagoj duvnjak samo naprid Zorane
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.01.2013. u 01:10
    U HR je i inace praksa da se nekompetentne i nepostene osobe bahate do nevjerojatnih granica. Moram prestat citat njegove izjave, muka je sve gora.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.01.2013. u 00:57
    Ajmo u sve unositi politiku. Nekim ljudima nema pomoći.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.01.2013. u 00:41
    e moj Slavko nikad pošten čovjek od tebe, što nije ni čudo ipak je tvoja politička pozadina garant samog nepoštenja i primitivizma, čestitam!
    Obrisan korisnik