Zimski sportovi

Vedlin: "Graz će dati 200 posto, ali nadam se da ćemo završiti u 60 minuta"

Borna Rupnik • utorak, 29.01.2013.
Vedlin: "Graz će dati 200 posto, ali nadam se da ćemo završiti u 60 minuta"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka u utorak igraju u Grazu, a o trenutačnoj formi Zagrepčana, nakon početka međurunde, govori oporavljenik Domen Vedlin...

Uoči četvrtog kola u drugom dijelu natjecanja u EBEL-u, Medveščakov branič Domen Vedlin svjestan je da prezentacije njegove momčadi uvelike određuje umor.

Stoga bi volio izbjeći treći uzastopni produžetak. Protiv KAC-a je u Areni dodatno vrijeme bilo sretno za Medvjede, ali protiv Linza nije, a protiv Graza je produžetak bio potreban u dvije od četiri utakmice.

"Protiv Linza smo dobro igrali dvije trećine i zasluženo vodili, ali očito nas je to malo ponijelo. Izvukli smo pouku, moramo igrati svih 60 minuta, a ne u određenoj minuti stati. Tako nešto nam se ne smije dogoditi u doigravanju, tamo nas i najmanja sitnica može koštati. Žao mi je zbog poraza, ali bolje da nam se to dogodilo sada nego u doigravanju".

"Nadam se da ćemo završiti u 60 minuta", rekao je Vedlin za službene klupske stranice, "jer je Graz neugodna momčad za nas makar je pala u formi. Trebali bismo dominirati, makar će Graz dati 200 posto, ali i mi smo spremni za borbu. Idemo im vratiti za dva domaća poraza".

"Graz ima nekoliko starijih igrača i igra svih 60 minuta, no lošiji su s igračem više i igračem manje, to moramo iskoristiti. Naravno, morat ćemo biti disciplinirani", najavio je Slovenac okršaj s 99ersima na njihovom terenu.

Vedlin je jedan od Raymondovih hokejaša koji je imao problema s ozljedama, ali sada je napokon spreman. Širina igračkog kadra bit će od presudne važnosti u nadolazećim utakmicama.

"Osjećam se dobro, spreman sam za nastavak sezone. Oporavak nije trajao dugo, ali nije lako gledati suigrače s tribina, tamo si potpuno nemoćan. Dobro će nam doći i reprezentativna stanka s obzirom na visok ritam u zadnjih mjesec dana. Svima nam je potreban odmor, i Medveščaku i drugim momčadima, da se svježi vratimo u međurundu i doigravanje te što bolje privedemo sezonu kraju", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.01.2013. u 19:49
    Kad će više prijenos na medvescakizbliza.com/live-streaming ???
    Obrisan korisnik