Rukomet

Denis Buntić zbog loma ruke pauzira četiri do šest tjedana

Josip Piršljin • petak, 01.02.2013.
Denis Buntić zbog loma ruke pauzira četiri do šest tjedana
Foto: Davor Sajko

Hrvatski rukometaš Denis Buntić neće moći zaigrati za svoj Kielce narednih četiri do šest tjedana. Vanjski igrač je slomio ruku, te će propustiti nastavak Lige prvaka u kojoj njegova momčad ima velike ambicije.

Hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić, kojeg nije bilo u momčadi Slavka Goluže na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, pauzirat će više od mjesec dana. Slomio je ruku, ali ne na treningu ili utakmici, već u noćnom izlasku.

"Bio sam kod doktora, stavili su mi neku plastiku. Lom ruke uopće nije toliko ozbiljan, liječnici su prognozirali pauzu između četiri i šest tjedana", kazao je Buntić koji je član poljskog prvoligaša Kielcea.

Njegovi klupski suigrači Manuel Štrlek i Ivan Čupić također su ozlijeđeni, a Venio Losert ima probleme se koljenima. Zasad je od hrvatskih igrača u Kielceu spreman za igru samo pivot Željko Musa.

Takva zdravstvena situacija nimalo ne odgovora poljskom klubu koji je u prvih sedam kola Lige prvaka ubilježio maksimalan učinak i misli daleko dogurati u knock-out fazi.

Buntić je ruku povrijedio nakon tučnjave u jednom noćnom klubu u središtu grada. Hrvatski je rukometaš izjavio kako je bio prisiljen braniti prijatelja, no izrazio je žaljenje što je do incidenta uopće došlo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido01.02.2013. u 14:02
    Bunta ako te kazne tamo kako najavljuju, dodi u Zagreb CO :-)))
    nido
  • Obrisan korisnik01.02.2013. u 09:35
    jbt...kielce će naje...i u EL, jer su 3 naša reprezentativca ozljeđena i neće ih biti duže vrijeme...
    Obrisan korisnik