Zimski sportovi

Raymond: "Stav nam je bio fantastičan, a Tomas je došao spreman. Protiv Linza očekujem isti učinak"

Josip Piršljin • petak, 15.02.2013.
Raymond: "Stav nam je bio fantastičan, a Tomas je došao spreman. Protiv Linza očekujem isti učinak"
Foto: Kristijan Komarica

Pobjeda u gostima kod Vienne podigla je raspoloženje u redovima Medveščaka, a zadovoljan igrom u Beču bio je i trener Marty Raymond. Smatra kako je igračima odlično došla pauza, te očekuje isti pristup i protiv Linza.

Zagrebački Medvjedi su nanijeli prvi poraz Capitalsima u međurundi i poboljšali svoju poziciju na tablici. Slavili su s 5:4 nakon što su tri puta bili u zaostatku, a pobjednički gol postigao je Slovenac Gal Koren 48 sekundi prije samog kraja. Marty Raymond je istaknuo kako su njegovi igrači ostvarili ono što je on njih tražio.

"Dečki su ispunili moja očekivanja. Odigrali su jako dobro. Možda smo mogli biti malo bolji u obrani, ali u svakom slučaju, učinak nam je bio dobar", rekao je trener zagrebačkih hokejaša za službenu internetsku stranicu kluba.

"Ovo je rezultat prošlotjednih treninga. U Beču smo odigrali jednu čvrstu utakmicu. Niti u jednom trenutku nismo odustali bez obzira koliko puta Vienna vodila. Svaki put kada bi oni zabili, zabili bismo i mi. Bili smo puni energije i stav nam je bio fantastičan. Zasluženo smo pobijedili, a i omjer udaraca na gol bio je 41:28 u našu korist", ponosno ističe kanadski stručnjak.

Raymond se osvrnuo i na pojačanje iz Slovačke Romana Tomasa koji je u debiju postigao pogodak, a pridružit će mu se i sunarodnjak Jakub Gašparovič.

"Tomasu je ovo bila prva utakmica i već je zabio gol iz kaznenog udarca. Drago mi je što je odmah pokazao svoje sposobnosti. Znam da je odigrao tek jednu utakmicu, ali vidim da nam se pridružio spreman i drago mu je što je dio našeg kluba".

Medvjedi već u petak ponovno nastupaju, a protivnik je aktualni prvak EBEL-a Linz. "Protiv Linza očekujem isti učinak kakav smo imali i protiv Vienne. Moramo biti neustrašivi, agresivni, nabiti brzi tempo i biti uspješni, a i u redove nam se vraća branič Geoff Waugh", zaključuje Raymond.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.02.2013. u 16:18
    Sretno Medvjedi
    Obrisan korisnik