Zimski sportovi

Tomas: "Puno očekujem od doigravanja. Želimo izboriti finale i osvojiti naslov"

Maj Gašparac • petak, 22.02.2013.
Tomas: "Puno očekujem od doigravanja. Želimo izboriti finale i osvojiti naslov"
Foto: Kristijan Komarica

Novi igrači Medveščaka, Slovaci Roman Tomas i Jakub Gašparovič, u klub su stigli prošlog tjedna. Sretni su zbog svojeg dolaska u Zagreb i žele s hrvatskom momčadi ostvariti dobre rezultate...

Novi napadač Medveščaka Roman Tomas otkrio je za službenu klupsku stranicu kako je sretan što će u svojoj novoj momčadi igrati zajedno sa sunarodnjakom Jakubom Gašparovičem: "Čim sam saznao da dolazi u Medveščak, čuo sam se odmah s njim. Jako smo dobri prijatelji tako da nam je dolazak u Zagreb bio puno lakši kad smo znali da ćemo zajedno biti u novom klubu", rekao je Slovak.

U debiju za momčad Medveščaka Tomas i Gašparovič su postigli po jedan pogodak i na dobar način započeli svoju karijeru u dresu zagrebačkog kluba. Tomas se osvrnuo na ciljeve u nastavku sezone: "Ovdje smo prvenstveno da pomognemo momčadi kako bi ostvarila što bolje rezultate i da svi zajedno izborimo finale."

"Puno očekujem od doigravanja. Želimo izboriti finale i osvojiti naslov", rekao je Tomas, koji smatra da njegova momčad može do samoga vrha: "Znam da smo odradili tek nekoliko treninga i odigrali nekoliko utakmica, ali iz onoga što sam vidio imamo dobro posloženu momčad s vrhunskim vratarima. Vjerujem da možemo doći do kraja i osvojiti trofej", poručio je.

Gašparovič je prokomentirao što će biti važno u doigravanju: "Disciplina, taktika i koliko si psihički jak i spreman", rekao je.

Slično mišljenje o ključnim segmentima u doigravanju ima i njegov sunarodnjak: "Taktika, psiha igrača i momčadski rad. Morat ćemo što više igrati pet na pet", poručio je Gašparovič.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.02.2013. u 18:23
    Sretn Medvjedi u plej offu
    Obrisan korisnik