Zimski sportovi

Božić: "S Red Bullom će svaka utakmica biti teška, bit će ovo dugačka serija"

Branimir Korać • utorak, 26.02.2013.
Božić: "S Red Bullom će svaka utakmica biti teška, bit će ovo dugačka serija"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka u četvrtfinalnoj seriji EBEL-a poveli su protiv Red Bull Salzburga nakon što su u prvoj utakmici u Ledenoj dvorani Doma sportova slavili s 3:2. Dennis Božić smatra kako će ovo biti do kraja teška i neizvjesna serija u kojoj će pomoć navijača biti presudna...

Prva utakmica u doigravanju uvijek je vrlo važna i pokazalo se u više navrata da može biti i ključna. Medveščak može biti zadovoljan, u prvoj utakmici je sredio Red Bull i pobjedom 3:2 otvorio tešku seriju.

Dennis Božić ističe zadovoljstvo pobjedom i posebno ističe navijače za koje smatra da mogu biti ključan faktor u ovoj seriji.

"Imali smo tešku utakmicu protiv Red Bulla, međutim odigrali smo jako dobro i na najbolji način otvorili doigravanje. Igrali smo u odličnoj atmosferi, mislim da još nije bilo toliko glasno i navijači su nas nosili. Možemo otići daleko u doigravanju, imamo dobru momčad i pomoć navijača će nam biti iznimno važna u nastavku", rekao je Božić za klupsku stranicu.

Branič Medveščaka očekuje dugačku i fizički vrlo zahtjevnu seriju s Austrijancima.

"Do kraja serije morat ćemo igrati fizički zahtjevne utakmice. Oni su jako dobra i kompaktna momčad, bit će nam teško u svakoj utakmici i ovo će biti dugačka serija. Nije važno koliko dugačka, važno je da mi na kraju prođemo dalje. Naravno da i oni jednako kao i mi žele u polufinale, ali stvarno vjerujem da smo dobri, imamo odličnu momčad i sve što radimo, radimo momčadski i to je jako važno u ovakvim utakmicama", dodaje Božić.

Druga utakmica na rasporedu je danas (utorak 19:15 sati) u Salzburgu.

"Tamo nas očekuje teška utakmica u kojoj nećemo imati pomoć navijača kao u Zagrebu. Morat ćemo biti još aktivniji na ledu i tako možemo doći u priliku za pobjedu. Naravno, to neće biti lagan zadatak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!