Zimski sportovi

Vučinić: "Kristan zadobio udarac u gornji dio tijela, izvjestit ćemo o zdravstvenom stanju"

Ivan Dominik • utorak, 26.02.2013.
Vučinić: "Kristan zadobio udarac u gornji dio tijela, izvjestit ćemo o zdravstvenom stanju"
Foto: Davor Sajko

U drugoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja EBEL-a između Red Bulla i Medveščaka u Salzburgu, ozlijedio se Robert Kristan, prvi vratar Zagrepčana. Njega je u jednom neopreznom naletu povrijedio Daniel Welser, igrač domaćih, a iako nije izgledalo baš bezazleno, zasad je iz kluba demantirano da se radi o težoj ozljedi...

Slovenski vratar Robert Kristan, već sada legenda Medveščaka i starter na golu svog kluba, ozlijeđen je u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja u EBEL-u.

Na Kristana je naletio Red Bullov Daniel Welser nakon čega je u igru za Medvjede ušao Michael Ouzas koji je branio do kraja utakmice, dok je Kristan morao izaći s leda jer nije mogao nastaviti utakmicu.

Iz Kluba su se nedugo zatim oglasili priopćenjem, a Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka, zasad nije naveo da se radi o nekoj težoj ozljedi:

"Robert Kristan tijekom utakmice, naletom protivničkog igrača, zadobio je udarac u gornji dio tijela. Vratar je preventivno odvezen u lokalnu bolnicu na pregled, a na golu ga je zamijenio drugi vratar Ouzas. Sutra tijekom dana Kristan će obaviti preglede u Zagrebu te ćemo izvjestiti o njegovom zdravstvenom stanju", izjavio je Vučinić.

Medveščak je osim Kristana izgubio i utakmicu, rezultatom 4:3 u produžetku nakon greške Brinea i zabijenog penala Thomasa Raffla, međutim, za dva dana se vraća u Brlog po pobjedu - nadaju se u Klubu s Kristanom na vratima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.02.2013. u 13:50
    "neoprezan nalet"????tko je pisao ovaj tekst? pierre page?"neoprezan nalet" pa tako nekoliko puta dok kristan ne ode u bolnicu.gamad kvazieuropska..,o davoru sukeru nemam neko dobro misljenje kao osobi i njegovim moralnim kvalitetama ( na stranu sto je bio vrhunski nogometas ) ali u jednom je u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.02.2013. u 12:27
    isto su napravili pre par godina u finalu protiv Olimpije.... sredili su Alexa Westlunda i vrata su im se otvorila ( dobro, tu je bilo još gorih stvari ). Ako me sečanje ne vara to je napravio baš pomočnik Medveščakovog trenera ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.02.2013. u 23:10
    Ima li tko da riješi njihovog golmana, a da to nije naš najbolji igrač zeleno drvo.
    Obrisan korisnik
  • Goran2226.02.2013. u 23:04
    I nije Ranko izjavio nego napisao na fejsu
    Goran22
  • Obrisan korisnik26.02.2013. u 22:42
    Dajte se izražavajte normalno - u kakvom neopreznom naletu? Đubre ga je namjerno ozljedilo, to su pokušavali još u Zagrebu, i onda još ono smeće od Pagea nešto sere o igri?
    Obrisan korisnik