Zimski sportovi

Kristan bez težih ozljeda, Waugh sedam dana van leda

Mišo Gulić • srijeda, 27.02.2013.
Kristan bez težih ozljeda, Waugh sedam dana van leda
Foto: Davor Sajko

Vratar Medveščaka Robert Kristan, koji je u drugoj utakmici protiv Red Bull Salzburga led napustio ozlijeđen, prema tvrdnjama iz Medveščaka ipak nije pretrpio ozbiljniju ozljedu, no za svaki slučaj liječnički pregled će se ponoviti...

Slovenski vratar doživio je "(pre)blizak" susret s Danielom Welserom, uslijed čega je pretrpio udarac u glavu, zbog čega je prevezen u bolnicu u Salzburgu, a poslije toga pregledan je i u Zaboku. Na sreću, teže ozljede ipak su izbjegnute, no povratak na led ipak će pričekati i konačnu liječničku potvrdu da je sve u redu.

U dopisu koji je Medveščak uputio medijima, stoji da je igrač pregledan u bolnici Sv. Katarina u Zaboku, gdje je zaključeno je kako za sada nema vidljivih težih posljedica na njegovo zdravlje, ali da i dalje ostaje na promatranju.

Naime, liječnički tim predvođen dr. Borićem ne želi ništa prepustiti slučaju budući da se radi o udarcu u glavu te s pažnjom prate zdravstveno stanje igrača koji se trenutno odmara u krugu obitelji.

No, nije Kristan bio jedini koji je posjetio zabočku bolnicu nakon sraza s Red Bullom, kojeg su, budi uzgred rečeno, Medvjedi izgubili. Naime, pretrage je zbog udarca također obavio i Geoff Waugh.

Njemu je nakon pregleda magnetskom rezonancom ustanovljena ozbiljnija povreda ligamenta lijevog koljena, zbog čega će biti prisiljen pauzirati narednih sedam dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.02.2013. u 18:24
    zescizajeb - tako je...tko je imao takvu povredu zna da je nemoguće sanirati ozbiljniju povredu ligamenata u sedam dana...nadam se da piliju naopako da će Waugh ipak igrat sutra u ledenjači....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.02.2013. u 16:03
    ozbiljnija povreda ligamenta i tjedan dana oporavka neidu u istu recenicu...ko tu koga? il je to sam izvjesce na kojem ce se temeljit mozebitna zalba na prljavu igru bikova...
    Obrisan korisnik