Zimski sportovi

Medvjedi optimisti nakon drugog poraza, Kostović: "Naravno da se možemo vratiti u igru"

Iz Doma sportova:Ana Legradi • četvrtak, 28.02.2013.
Medvjedi optimisti nakon drugog poraza, Kostović: "Naravno da se možemo vratiti u igru"
Foto: Davor Sajko

U drugom četvrtfinalnom ogledu EBEL-a između Medveščaka i Salzburga večeras je u Ledenoj dvorani Doma sportova, nakon dvije podjednako dobre trećine za obje momčadi, slavila momčad gostiju. Red Bull je u samoj završnici uz tri pogotka svladao Medvjede rezultatom 5:2. Domaćinima je jedina dva pogotka donio Slovak Jakub Gašparovič.

Slovačko pojačanje u redovima Medveščaka, napadač Jakub Gašparovič, brzo se priviknuo na igru EBEL-doigravanja i upisao dva pogotka Austrijancima. "Žao mi je ova dva gola koja smo primili u posljednjim minutama, iako je bila dobra utakmica. Neću komentirati suđenje, jer je bilo dosta prekršaja na obje strane. Zahvaljujući suigračima sam uspio realizirati ova dva pogotka. Mislim da možemo još pobijediti, po to i idemo u Salzburg."

"Slovački napadači su se jako dobro snašli i danas su nam bili od velike pomoći", pohvalio je svoje suigrače Dario Kostović te nadodao nedostatke u današnjoj igri. "Nedostaju nam bitni igrači, pogotovo u igri s igračem više. Možda je bilo neregularnih odluka sudaca, ali s tim moramo nastaviti dalje igrati i pokazati da smo bolji."

Splitski napadač smatra kako se momčad može vratiti u igru. "Naravno da se možemo vratiti u igru i pobijediti. Moramo dati više golova za pobjedu. Veliki je tempo igre, skockane su nam navale, nikako ne igramo na ovaj način. To je teško, ali vidite da smo u Salzburgu igrali dobro, jedino smo na kraju pali."

"Moramo zaboraviti ove dvije utakmice i krenuti dalje. Znam da ćemo biti spremni za nedjelju i dati sve od sebe u Salzburgu", kratko je prokomentirao susret Curtis Fraser.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.03.2013. u 11:19
    Sretno Medvjedi u Nedjelju :-)
    Obrisan korisnik
  • sraka28.02.2013. u 23:59
    Naravno da ćete dati sve od sebe. U to ne sumnjam kao ni većina drugih. Ovaj put još gore treba biti krajnje discipliniran. Sretno.
    sraka