Zimski sportovi

Martinović: "Preživjeli smo i situaciju 5-na-3, u tome je bio ključ. Bili smo pametniji od Red Bulla"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 04.03.2013.
Martinović: "Preživjeli smo i situaciju 5-na-3, u tome je bio ključ. Bili smo pametniji od Red Bulla"
Foto: Davor Sajko

Pobjedom 5:2 u Salzburgu Medveščak se vratio na "pravi put" i izjednačio četvrtfinalnu seriju, a Saša Martinović i Matthias Trattnig ponudili su svoje dojmove...

Zagrebački su Medvjedi odigrali izvrsnu utakmicu kada je to bilo najpotrebnije te su Red Bullu uzvratili u Salzburgu, gdje se nisu često osladili pobjedom. Ukupan omjer u četvrtfinalu EBEL-a sada je 2-2, a peta se utakmica u utorak igra u Zagrebu.

"Prva je trećina bila izjednačena, i bilo nam je jako teško s obzirom na isključenja", izjavio je za ServusTV branič hrvatskog predstavnika, Saša Martinović.

"Preživjeli smo i situaciju 5-na-3, u tome je bio ključ, što tada nismo primili pogodak", izdvojio je situaciju s kraja prve trećine. "Ovoga smo puta bili pametniji od Red Bulla", zaključio je Martinović.

Igrač Red Bulla, Matthias Trattnig, smatra da su Austrijanci imali priliku izboriti bolji rezultat, ali kada je Medveščak uspio izgraditi prednost, spasa im više nije bilo.

"Imali smo svoje šanse, ali ih nismo realizirali. Previše smo griješili, pali u rezultatski zaostatak, i poslije se više nismo mogli vratiti", prokomentirao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.03.2013. u 15:20
    Bravo Medvjedi-vratili ste se u igru kada su vas neki već otpisali
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.03.2013. u 13:10
    di je onaj peder-pedofil Page? njegovu izjavu cekam...
    Obrisan korisnik