Zimski sportovi

Raymond: "Da sada gubimo 3-1, teško bi se bilo vratiti. Suce i ozljede ne može se kontrolirati"

Borna Rupnik • utorak, 05.03.2013.
Raymond: "Da sada gubimo 3-1, teško bi se bilo vratiti. Suce i ozljede ne može se kontrolirati"
Foto: Davor Sajko

Uoči pete utakmice četvrtfinala EBEL-a, trener Medveščaka Marty Raymond vjeruje kako njegovi igrači imaju recept za možda i ključni udarac Red Bullu...

S ukupnih 2-2 u seriji, zagrebački Medvjedi u utorak navečer u Ledenoj dvorani mogu ponovno povesti i doći nadomak polufinala EBEL-a. Iz teške su se situacije izvukli odličnom igrom i nedjeljnom pobjedom u Salzburgu (5:2).

"Da sada gubimo 3-1, teško bi se bilo vratiti. Ima toliko toga što se ne može kontrolirati, poput sudaca i ozljeda", jasan je bio trener Marty Raymond u razgovoru za službene stranice.

Brandon Buck: "Dečki su u Salzburgu igrali sjajno od prve do zadnje minute. Ouzas je odlično branio, a obrana je također igrala dobro. Iskoristili smo prilike koje smo imali i vjerujem da ćemo proći ovu seriju".

"Sada smo u puno boljoj poziciji. U nedjelju prije utakmice rekao sam igračima da je ovo ključni trenutak, da smo naporno radili i borili se cijelu sezonu kako bismo došli do ove točke i da idemo po pobjedu. Shvatili su poruku i tako su i odigrali", dodao je.

Ključna će ponovno biti realizacija, naglasio je strateg hrvatskog predstavnika u regionalnom hokejskom društvu: "Igrali smo u Salzburgu dobro u obrani i imali smo dosta šansi kao i u prošlim utakmicama serije, ali sada smo ih i realizirali što je bila velika razlika. Ako nastavimo zabijati golove, dobit ćemo seriju".

Na led bi opet mogao i napadač Brandon Buck, koji se uspješno opravlja od ozljede, dok bi se na povratak braniča Geoffa Waugha još trebalo pričekati.

"Povratak Bucka svakako će biti veliki plus za momčad. Mentalno osjećamo da možemo dobiti ovu seriju, pogotovo zato što opet igramo i na domaćem ledu. Odmah u startu smo znali da će serija biti dugačka, da će sigurno biti šest, sedam utakmica, i spremni smo za to", zaključio je Raymond.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.03.2013. u 22:23
    gotovo. izgubili dobiveno po tko zna koji puta. suci nisu toliko gurali kao inace ali taman dovoljno iskljucenje u zadnjoj trecini.ovo je kraj. sezona je gotova. psihicki i fizicki su se sada iscrpili.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.03.2013. u 21:44
    4:4da se svaki puta sudi kontakt palice i rukavice golmana dok je pak slobodan... eh.. eh...kuhinja, kuhinja... a sto sam rekao... a eto ga... kazna sudaca jer nismo iskoristili sanse...kada igramo 4 na 4 gubimo. gol obicno dobijemo u prvih nekoliko minuta... ako ne i sekundi. lose nam se pise.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.03.2013. u 20:50
    vodimo 4:2 ali zasluzeno.samo se sad treba pripaziti zadnji trecinu jer zna se cija je ovo liga.. jos nije gotovo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.03.2013. u 19:52
    vode 2:0 ali zasluzeno.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.03.2013. u 19:15
    sada ces marty vidjeti kako se krade i prljavo igra. nisi ti jos nista vidio... ako rb dobije danas u zagrebu prebacuje si dobitni mec kuci a to oni i zele. nece prezati ni pred cime. ni igraci rb-a ni suci. nadam se da se varam, ali tesko. austrijska kuhinja... sa balkanskim zacinima... jako... [više na forumu]
    Obrisan korisnik