Zimski sportovi

Kristan se ispričao i prihvatio kaznu: "Pogriješio sam, ispričavam se svima"

Branimir Korać • četvrtak, 07.03.2013.
Kristan se ispričao i prihvatio kaznu: "Pogriješio sam, ispričavam se svima"
Foto: Davor Sajko

Robert Kristan drugi dan puni naslovnice nakon što je u srijedu suspendiran od strane kluba zbog dolaska na trening u alkoholiziranom stanju. Nakon prvotnog negiranja, uputio je službenu ispriku...

Dan nakon poraza u produžetku u petoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige, Robert Kristan je suspendiran od strane kluba na jednu utakmicu uz novčanu kaznu. Razlog je bio dolazak na opcionalni trening u alkoholiziranom stanju.

Iz Medveščaka su se vrlo brzo izjasnili i o krivnji i o kazni te su u priopćenju medijima naglasili kako igrač nema pravo žalbe.

Slažete li se s klupskom odlukom o Kristanovoj suspenziji?

Kasnije je slovenski Delo objavio izjavu Kristana koji je negirao da je bilo ikakvog noćnog izlaska kao što su u klubu priopćili. "Ne slažem se sa suspenzijom. Bio sam cijelu noć kod kuće s prijateljima i nije bilo pijanstva. Trener samo traži izgovore kako bi me ostavio na klupi", stoji u navodnoj Kristanovoj izjavi za Delo.

Vrlo brzo se oglasila i Kristanova agencija i njegov menadžer Jure Košir koji su medijima proslijedili službenu Kristanovu izjavu za javnost u kojoj stoji:

"Napravio sam nepromišljenu pogrešku zbog koje sam zaradio suspenziju i kaznu kluba. Ispričavam se svojim suigračima i svom klubu, a ponajviše navijačima koji su meni i klubu podrška kroz sve ove sezone. Radujem se ponovnom susretu s momčadi u subotu te im želim iskreni uspjeh u odlučujućoj utakmici u Salzburgu sutra navečer".

Iz Kristanove agencije dodali su kako s ovom izjavom završavaju priču oko ovog slučaja te podupiru Kristanovu želju za što bržim povratkom u momčad i pomoći Medveščaku u ostvarivanju što boljeg rezultata u doigravanju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 18:17
    slazem se sa tobom u mnogo toga ali mislim da se ne radi o tome sto mr forsira posebno ovoga ili onoga. ako cemo iskreno, onih skoro 15 pobjeda za redom i nakupljanje bodova temeljem kojih smo usli u doigravanje bez problema je rezultat igre dustina i to sto je on povezao sve redove medvescakove... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 08:46
    ludi medvjed...isto kao i ti nisam za smjene trenera ala mamić,i apsolutno je neosporna činjenica da u ovoj zemlji ima 2,5 miljuna sportskih,političkih,gospodarstvenih i inih vizionara koji bi sve bolje napravili od ovih što sada rade...ali,isto tako je neosporna činjenica da mi(medveščak) igramo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 02:11
    radije nek nauce da ne gube dobivenu tekmu,da ne govorim kad udu u produzetke a kamoli penale,to je automatski poraz a njega sad jebu...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.03.2013. u 00:12
    Pa netko tko je pridonijeo klubu kao Lix ne bi trebao biti tako kažnjen pogotovo što je opcijski trening a i bilo je razloga za tugu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.03.2013. u 23:47
    a kak bi tvoj šef reagirao kad bi ti došao nacvrcan na posao?
    Obrisan korisnik