Nogomet

Šuker: "Pokazali smo da smo dobri baš u svemu", Karadžić: "Sve pohvale za doživljeno u Zagrebu"

Borna Rupnik • subota, 23.03.2013.
Šuker: "Pokazali smo da smo dobri baš u svemu", Karadžić: "Sve pohvale za doživljeno u Zagrebu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Predsjednici hrvatskog i srpskog nogometnog saveza izrazito su zadovoljni atmosferom koja je vladala na Maksimiru prije, za vrijeme i poslije ogleda Hrvatske i Srbije...

Po završetku utakmice Hrvatske i Srbije (2:0) nekoliko su riječi ponudili Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, te Tomislav Karadžić, njegov kolega iz Srbije.

Niko Kovač, izbornik mlade hrvatske reprezentacije: "Sretan sam zbog ove pobjede, vidjelo se da su se momci psihički i fizički izmorili, utakmica je bila prepuna emocija i pritiska. Svaka im čast, skidam kapu".

"Sve ovo što smo doživjeli u Zagrebu je za svaku pohvalu, čestitam organizatorima iz HNS-a i svih struktura, na stadionu je vladala prava nogometna atmosfera", poručio je Karadžić.

"Bio sam šef naše ekspedicije i 1999. godine i ovo je velika razlika i u gradu i na stadionu. Sve čestitke, zaslužena je pobjeda hrvatske reprezentacije. Golove smo primili iz kikseva, malo smo se popravili u drugom poluvremenu, ali Hrvati su bili bolji i mislim da su se plasirali na SP u Brazil", prenose SN njegove riječi.

Šuker je sa zadovoljstvom primio pohvale iz tabora Srbije te naglasio da se Hrvatska u pravom svjetlu pokazala svjetskoj sportskoj javnosti.

"Čestitke igračima, stručnom stožeru i navijačima. Pokazali smo Europi i cijelom svijetu kako smo dobri baš u svemu. Ponosni smo. Dovoljno je ovo što ću sada kazati - Srpski nogometni savez dao nam je sve pohvale, svi su bili zadovoljni gostoprimstvom i atmosferom na stadionu. Tri boda su ostala u našim rukama, svi smo sretni", rekao je.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • frulex24.03.2013. u 13:00
    Da, jedino što je na tekmi bilo 90% navijača ne-Zagrepčanaca pa ti je skroz kriva inicijalna postavka.
    frulex
  • Obrisan korisnik23.03.2013. u 18:27
    Pitam se zašto su Zagrepčani izgubili naviku posjećivanja Maximira. Žao mi je što se to prebija i preko repke ali drago mi je da imamo taj dišpet i ponos. Ništa se u našem nogometu neće mijenjati dok bratija ne bude suočena sa mukom praznih tribina. A i onda ćemo ih morati odstraniti dinamitom...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.03.2013. u 18:22
    Daj odjebi sa svojim copy/paste jednog te istog na vakom članku
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.03.2013. u 17:21
    pa na utakmici nije bilo 5000 zagrepčana kolko san ja primjetio o cemu vi pricate,nikad nista od dobrog navijanja nece bit ako svi ne budu stali (pravi navijaci)zajedno na istoj tribini i organizirano navijali!
    Obrisan korisnik
  • Yakov23.03.2013. u 16:27
    zagrebačka publika je lijena kad je navijanje u pitanju, njima se ne da pjevat cijelo vrijeme kao osječanima i splićanima. ništa protiv zagrepčana inače, ali u navijanju su loši...
    Yakov