Nogomet

Jovanović: "Predstava HNS-a je najgora, ispunjavaju naloge svog režisera"

Ivan Dominik • srijeda, 24.04.2013.
Jovanović: "Predstava HNS-a je najgora, ispunjavaju naloge svog režisera"
Foto: Aldo Šuran

Nakon što je Upravni odbor HNS-a objavio kako je obustavljen postupak protiv Zdravka Mamića - i to u slučaju vrijeđanja ministra MZOŠ-a Željka Jovanovića na nacionalnoj i drugim osnovama - iz ministarstva se službenim priopćenjem u svom stilu oglasio i sam ministar Jovanović...

Nova, ali samo jedna u nizu sramotnih odluka HNS-a - ona de se obustavi stegovni postupak protiv izvršnog predsjednika Dinama, Zdravka Mamića, izazvala je brojne reakcije pa tako i onu ministra sporta, Željka Jovanovića, zbog kojeg bi Mamić i trebao biti kažnjen. Međutim, iako će mu suditi i država, Savez, odnosno njegov Upravni odbor odlučio je obustaviti postupak protiv čelnika Modrih i to bez objašnjenja.

"Nisam kazališni kritičar, ali pogledao sam puno predstava i sa sigurnošću mogu reći da je ova, u režiji HNS-a, uvjerljivo najgora", kazao je ministar Jovanović u svom priopćenju koje je izdano iz njegova ureda nakon što se saznalo za skandaloznu odluku HNS-a.

"Svi bi se glumci u njoj trebali posramiti zbog toga što bespogovorno ispunjavaju naloge svog režisera", stajalo je dalje u službenom Jovanovićevom priopćenju za javnost, a ministar je nastavio te dodao: "Nadam se da će se Hrvatski olimpijski odbor, koji će uskoro provesti istovjetni postupak, pokazati puno odgovornijim".

Kao i uvijek, bez dlake na jeziku, Jovanović se ponovno obračunao s vladarom hrvatskog nogometa Zdravkom Mamićem, koji ga je propisno izvrijeđao u emisiji jednog zagrebačkog radija, zbog čega je i nastala cijela zavrzlama. Po pravilima tog istog HNS-a, Mamić je trebao biti suspendiran na tri do šest mjeseci, no ponovno se po tko zna koji put dogodio slučaj da HNS krši vlastita pravila i to u korist Zdravka Mamića.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava27.04.2013. u 22:46
    kre-kre.....MOČVARA....
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik25.04.2013. u 09:45
    fleki, ne Zdravko Mamić nije bio isto što i Jovanović u Domovinskom ratu, ZM je bio DRAGOVOLJAC! Ako ćeš diskutirat barem to radi sa činjenicama. http://www.vecernji.hr/vijesti/mamic-nisam-ja-pripadnik-minhen-bojne-nego-dragovoljac-clanak-533661
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.04.2013. u 22:09
    Moram priznati da je za razliku od ostalih portala, Sportnet prilično mlako popratio ovu priču. Evo što kaže Slobodna:http://slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/208453/Default.aspxE sad, možda je to iz kolegijalnosti prema glasnogovorniku?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.04.2013. u 21:28
    On je to spomenuo s dozom uvredljivosti kao da su svi srbi isti. Nisu svi srbi isti nemrze svi srbi hrvatsku isto kao što svi hrvati ne mrze srbe. Uostalom Željko Jovanović je hrvatski branitelj dok veliki hrvat Zdravko Mamić to nije. Mogao se tad pokazati svoju ljubav prema domovini.
    Obrisan korisnik
  • irilov24.04.2013. u 16:56
    ne pizdi, nikone govori da je nekome reć da je srbin uvreda. reka je on jovanoviću puno vipe od toga. o krvi, zubima, šikljanju, očima, mržnji i slično. a o nacionalnosti je uvreda kad kažeš da neko nešto ne može ili ne smije zato šta je srbin, hrvat, iranac ili australac. elem, ne pizdi, idiote... [više na forumu]
    irilov