Nogomet

Bilić nakon Amkara: "Bila je to jedna od naših najboljih utakmica"

Branimir Korać • nedjelja, 05.05.2013.
Bilić nakon Amkara: "Bila je to jedna od naših najboljih utakmica"
Foto: Kristijan Komarica

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić slavio je s Lokomotivom na gostovanju kod Amkara u Permu rezultatom 4:2. Nakon ove pobjede imao je razloga za zadovoljstvo...

U sezoni u kojoj za Lokomotiv stvari ne teku glatko, Slaven Bilić je svijetle trenutke doživio na gostovanju u Permu gdje je kod Amkara slavio rezultatom 4:2. Lokomotiv je bez Vedrana Ćorluke odradio dobru utakmicu i stigao do tri boda.

U Permu je Bilić tražio bodove i do njih je i stigao. "Došli smo u Perm nakon dobrih utakmica protiv Kubana i Rostova i željeli smo nastaviti s dobrim nastupima. Pobjedu smo željeli kako bismo se nastavili boriti za što više mjesto na ljestvici", istaknuo je Bilić na pressici nakon susreta.

Utakmicu je okarakterizirao dobrom i pozitivnom za njegovu momčad.

"Naša pobjeda je potpuno zaslužena i ukupno gledajući bila je to jedna od naših najboljih utakmica ove sezone, posebno u drugom poluvremenu. Sretan sam i zbog prave nogometne atmosfere na stadionu i želim zahvaliti svima koji su u njoj sudjelovali", istaknuo je Bilić.

U pobjedi Lokomotiva na ovom gostovanju strijelci su bili Mirančuk, N'Doye, Torbinski i Janbaev, Krešić je branio svih 90 minuta dok Ćorluka nije konkurirao za nastup.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.05.2013. u 23:27
    Napokon je pobjedio.Gledam kak kmeči već par mjeseci.Sretno mu bilo dalje.
    Obrisan korisnik