Tenis

Kanađanka iznenadila Lučić-Baroni i ostavila je bez glavnog turnira

Branimir Korać • nedjelja, 16.06.2013.
Kanađanka iznenadila Lučić-Baroni i ostavila je bez glavnog turnira
Foto: Jurica Rako

Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u glavni ždrijeb WTA turnira u Eastbourneu. U drugom kolu kvalifikacija igrala je protiv 21-godišnje Kanađanke Gabriele Dabrowski koja ju je svladala u tri seta...

Kanađanka Gabriela Dabrowski nadigrala je Mirjanu Lučić-Baroni u drugom kolu kvalifikacija Eastbournea i ostavila je bez glavnog turnira.

Lučić-Baroni je ušla u meč kao favorit i očekivala je pobjedu, međutim Dabrowski je pokazala kako joj travnata podloga odgovara i svladala je hrvatsku igračicu sa 7:5, 4:6, 6:1.

Igru Lučić-Baroni, posebno u prvom i trećem setu, obilježili su problemi na servisu, imala je čak osam dvostrukih servis pogrešaka što je jednostavno previše besplatnih poena za Dabrowski. U trećem setu je osim toga igrala i vrlo loše na reternu, osvojila je samo tri poena protiv servisa te je glatko izgubila odlučujući set sa 6:1.

Inače, već ranije se susretala protiv Dabrowski, no na prijašnja dva turnira bilježila je pobjede i to u Pelhamu 2:6, 6:1, 6:2 te Raleighu 6:2, 6:0.

WTA Eastbourne, kvalifikacije, drugo kolo:
Gabriela Dabrowski (Kanada) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 7:5, 4:6, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • jose rene higuita18.06.2013. u 04:40
    ajde mirjana ostavi se tenisa,vrime ti je
    jose rene higuita