Nogomet

Hoće li Bilić dobiti odštetu?

Ivana Strahija • subota, 22.06.2013.
Hoće li Bilić dobiti odštetu?
Foto: Kristijan Komarica

Bivši hrvatski nogometni izbornik, i bivši trener ruskog Lokomotiva Slaven Bilić, trebao bi dobiti odštetu zbog otkaza, no čini se da ruska strana pokušava izbjeći tu obavezu...

Iako su se neki mediji raspisali o tome kako Slavena Bilića nakon otkaza u Lokomotivu sljeduje 6,5 milijuna eura, koliko je još trebao zaraditi do 2015. godine u Lokomotivu, s ruske strane vijesti zvuče malo drukčije.

Rusi naime pišu da predsjednik moskovskog Lokomotiva Vladimir Jakunin poriče da je Bilić imao ugovor do 2015. godine. "Bilićev je ugovor na kraju sezone istekao i bilo je pitanje odluke hoćemo li ga produžiti ili ne. Uprava je odlučila da neće biti produžen, a ja se s time slažem, iako vjerujem da je Bilić imao potencijala. Plaćanja odštete neće biti, pošto je ugovor istekao", prenosi R-Sport.

No, sam je Lokomotiv na svojoj internetskoj stranici prošlog svibnja objavio kako je Slaven Bilić potpisao trogodišnji ugovor, koji ga uz Moskovljane veže do 2015. godine, dok je 17. lipnja ove godine objavljeno kako je ugovor "raskinut sporazumno".

Sovsport je intervjuirao Bilićevog menadžera, brata Domagoja, koji je kazao: "Slaven je 2012. potpisao s Lokomotivom trogodišnji ugovor. Ništa drugo ne želim i ne mogu komentirati."

Na pitanje gdje je Slaven Bilić sada, Domagoj je ipak kazao: "Još je u Moskvi, u Split se vraća u nedjelju ili ponedjeljak."

Sovsport dalje nagađa kako će se Klub i Bilić dogovoriti na pola svote, ili otprilike tri milijuna eura.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.06.2013. u 12:42
    Njega :DDDDD
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2013. u 11:58
    Koga briga za Bilićeve milijune...
    Obrisan korisnik