Rukomet

Goluža: "Pojedinci nisu imali dobar pristup"

Ivana Strahija • utorak, 25.06.2013.
Goluža: "Pojedinci nisu imali dobar pristup"
Foto: Ivana Strahija

Hrvatska muška rukometna reprezenacija nema iza sebe dobar dan na Mediteranskim igrama u Turskoj. Izgubila je od Slovenije, a izbornik nije zadovoljan...

U utakmici s mnogo postignutih pogodaka, Hrvatska je ostala kraća za dva, te je doživjela poraz od Slovenaca u drugom kolu rukometnog turnira Mediteranskih igara.

"U prvom smo poluvremenu olako ispustili prednost koju smo napravili, a u drugom poluvremenu nismo dobro odigrali obranu, primili smo olako nekoliko pogodaka i na kraju nas je to koštalo", rekao je po susretu Slavko Goluža, koji je u Mersin poveo temeljito pomlađenu reprezentativnu vrstu.

"Pojedinci danas nisu imali dobar pristup, ali bez obzira na poraz, bilo je u današnjoj utakmici i dobrih stvari. Šteta, jer imali smo Slovence na dlanu, ali nismo uspjeli", dodao je izbornik, a pojedince očito očekuje temeljita analiza pogrešaka koje su viđene.

Idući hrvatski protivnik je Egipat, koji se kao i Tunis, pripremao za Mediteranske igre, a u Mersin stigao u najjačem sastavu. "Ako želimo nešto napraviti na ovim Mediteranskim igrama, sutra moramo pobijediti. Idemo dati sve od sebe, pa šta bude", zaključio je Goluža.

Susret s Egipćanima počinje u 11 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • litleben26.06.2013. u 13:23
    Kada idukar, (koji za svakoga nađe nešto pozitivno) napiše negativnu kritiku, onda to ima posebnu težinu.
    litleben
  • Perfect26.06.2013. u 11:11
    Šta ovaj hoće , dobili smo uvijek neugodan Tunis i veoma reprezentativnu Sloveniju zamalo, ali nismo smjeli ili mogli gledat, pa ne možemo komentirat, kome opet mažemo oči? Postoji i statistika tijeka utakmice i iz nje možemo nešto zakljućit, recimo jučer pivot nije zabio gol cijelo prvo... [više na forumu]
    Perfect
  • Perfect26.06.2013. u 09:46
    Hoće li danas biti prijenosa , ili opet neće neznamo iz kojih razloga??? pa ćemo i dalje čitati Golužine izjave.
    Perfect
  • Obrisan korisnik25.06.2013. u 21:16
    nismo ni mi zadovoljni izbornikom
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.06.2013. u 20:14
    opet su igrači krivi.. goluža po starom..
    Obrisan korisnik