Košarka

Arroyo i Brown dobili nove ugovore i ostaju u dosadašnjim klubovima

Branimir Korać • srijeda, 26.06.2013.
Arroyo i Brown dobili nove ugovore i ostaju u dosadašnjim klubovima
Foto: Nikola Movrić

Carlos Arroyo i Derrick Brown neće se naći na košarkaškoj tržnici ovog ljeta. Obojica su prihvatili produženje suradnje s dosadašnjim klubovima i ostat će u Galatasarayu odnosno Lokomotivu iz Kubana...

Carlos Arroyo, iskusni portorikanski razigravač, i sljedeće sezone nastupat će u dresu Galatasaraya. Arroyo je prihvatio ponuđeni jednogodišnji ugovor i predvodit će Galatasaray u Euroligi sljedeće sezone.

Portorikanac iza sebe ima jako dobru sezonu, predvodio je svoju momčad na putu do naslova prvaka Turske s prosjekom od 13.4 poena, 3.4 skoka i 3.2 asistencije po susretu. Igrao je dobro i u Eurokupu gdje je ostvarivao prosjek od 12.4 poena i 4.8 asistencija po utakmici.

Njegov ostanak je odlična vijest za istanbulsku momčad i njezine navijače, a razloga za zadovoljstvo imaju i u Kubanu gdje je Derrick Brown odlučio produžiti suradnju s Lokomotivom.

Brown je poput Arroya u Galatasarayu za Lokomotiv bio jedan od ključnih igrača u uspješnoj sezoni te se pojavio poveći broj zainteresiranih klubova.

Međutim američko krilo odbilo je ponude i prihvatilo je ono što nudi Lokomotiv. Ostalo je tek i službeno završiti posao potpisom ugovora, ali iz Lokomotiva napominju kako je to pitanje formalnosti.

Brown će staviti potpis na dvogodišnji ugovor, a jedan od najistaknutijih igrača Eurokupa prošle sezone u prosjeku je u tom natjecanju ubacivao 15.7 poena uz 4.3 skoka po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!