Košarka

CSKA doveo veliko pojačanje, Kyle Hines iz Pireja u Moskvu

Branimir Korać • petak, 28.06.2013.
CSKA doveo veliko pojačanje, Kyle Hines iz Pireja u Moskvu
Foto: EPA

Ettore Messina dobio je značajno pojačanje za sljedeću sezonu. Momčad CSKA pojačat će krilni centar Kyle Hines koji je prošle sezone nosio dres Olympiakosa iz Pireja...

Iako su za usluge Kylea Hinesa bili zainteresirani najjači španjolski klubovi, on je ipak prihvatio ponudu moskovskog CSKA koji je u konačnici bio najuporniji i najkonkretniji.

Njegovim dolaskom CSKA je dobio veliko pojačanje u reketu, igrača kojem možda nedostaje pokoji centimetar, ali taj nedostatak nadoknađuje velikom borbenosti i skočnosti.

Hines je dogovorio uvjete dvogodišnjeg ugovora koji će službeno biti potpisan nakon što igrač prođe liječnički pregled zakazan za 12. srpnja u Moskvi.

"Kyle je pravi momčadski igrač, igrač kojeg volim i respektiram još iz razdoblja dok je igrao u Bambergu. On nam donosi raznovrsnost, čvrstu, skok i odličnu kontrolu lopte što je posebnost za igrače koji igraju na njegovoj poziciji. Siguran sam da će biti veliko pojačanje za nas", istaknuo je Ettore Messina.

Hinesa u CSKA jako dobro poznaju, nije im ostao u lijepom sjećanju još na posljednjem Final Fouru Eurolige kada je u polufinalu bio ključan igrač u pobjedi Olympiakosa s 13 poena i deset skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.06.2013. u 10:33
    Ma bit će on back-up Hriapi. I to dobar. Bit će peta opcija u napadu i to njemu nije problem. Navikao je on na to. Igrat će obranu i ići na skok u napadu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2013. u 19:02
    hines je funkcionirao u specifičnom sistemu oly, u cska će njegovi očitu nedostatci doći do izražaja...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2013. u 15:02
    Pargo, Fridzon , Hyne i centar ? Doviđenja Teodosić.... I opet ništa od naslova.
    Obrisan korisnik
  • Uskok1628.06.2013. u 14:05
    I opet ništa od euro naslova
    Uskok16