Rukomet

Goluža: "Obrana je bila izvanredna i upravo zbog nje sam vrlo zadovoljan"

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.07.2013.
Goluža: "Obrana je bila izvanredna i upravo zbog nje sam vrlo zadovoljan"

Izbornik hrvatske juniorske rukometne reprezentacije Slavko Goluža bio je vrlo zadovoljan nakon pobjede protiv Tunisa s kojom je Hrvatska osigurala prolaz u četvrtfinale. Tunižani su uvjerljivo svladani rezultatom 29:17...

Odličan nastup hrvatske juniorske reprezentacije u susretu protiv čvrstih Tunižana ujedno je osigurao Golužinim izabranicima prolaz u četvrtfinale. Tunižani su igrali u skladu s igrama svoje A reprezentacije, vrlo čvrsto u obrani, međutim kada se Hrvatska prilagodila na takvu igru, problema više nije bilo.

"Jako sam zadovoljan ovom pobjedom. Posebno me veseli sjajna igra u obrani koja je svih 60 minuta bila na visokoj razini. U početku smo imali malih problema dok se nismo prilagodili Tunižanima, ali smo onda preuzeli inicijativu i više nije bilo nikakvih problema", rekao je Goluža nakon susreta.

Posebnu pohvalu izbornika zaslužili su Mandalinić i Vuglač.

"Svi su odigrali odlično, ali moram posebno istaknuti Mandalinića i Vuglača. U ovom susretu nismo posebno forsirali Obranovića i Miličevića koji se još nisu potpuno oporavili od ozljeda."

Posebne pripreme za Tunis nije bilo, uglavnom je poznato kako Tunižani igraju, a Goluža se koncentrirao na igru svojih izabranika.

"Nismo se posebno koncentrirali na igru Tunižana, nama je bilo važnije da ispravimo vlastite pogreške i u tome smo uspjeli. U četvrtfinalu smo, moramo ostati na zemlji i dobro se pripremiti za Brazilce", dodao je Goluža.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.07.2013. u 00:11
    i djeci od 19-20 godina uvaljuju ovakve ''strucnjake''
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.07.2013. u 23:23
    ak ovak nastavimo,bronca nam ne gine! :-)
    Obrisan korisnik