Tenis

Švicarka ispratila Ajlu Tomljanović iz turnira za svega 52 minute

Branimir Korać • utorak, 23.07.2013.
Švicarka ispratila Ajlu Tomljanović iz turnira za svega 52 minute

Ajla Tomljanović neće po dobrom pamtiti nastup na WTA turniru u Stanfordu. Već u prvom kolu upisala je poraz i to prilično glatko protiv Švicarke Stefanie Vögele za svega 52 minute igre...

23-godišnja Švicarka, inače 49. igračica svijeta, Stefanie Vögele, svladala je Ajlu Tomljanović u prvom kolu WTA turnira u Stanfordu sa 6:4, 6:0.

Tomljanović je u Stanfordu dobila pozivnicu za glavni ždrijeb, međutim nije ju uspjela opravdati i ekspresno se oprostila od glavnog turnira.

Vögele je tako potvrdila kako joj odgovara tvrda američka podloga, već je ove godine upisala dobar nastup u Miamiju gdje je upisala tri pobjede prije nego je izgubila od Kirsten Flipkens.

Prvi set je još bio ravnopravan, igračice su sredinom seta razmijenile breakove, a onda je na servisu za ostanak u setu Tomljanović posustala, pružila je Švicarki 30:40 i prvu set loptu koju je ova odmah iskoristila.

U drugom setu je od samog početka sve krenulo krivim smjerom. Ajla je imala sve više problema u igri, teško je dolazila do poena i na reternu i na servisu te je izgubila set s glatkih 6:0 uz svega devet osvojenih poena u cijelom setu.

U drugom kolu Vögele će imati težak posao jer ju dočekuje treća nositeljica Slovakinja Dominika Cibulkova koja je bila slobodna u prvom kolu.

WTA Stanford, prvo kolo:
Stefanie Vögele (Švicarska) - Ajla Tomljanović (Hrvatska, WC) 6:4, 6:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg26.07.2013. u 15:34
    Da da, to je nas idukar... Komentari bez velikog sadrzaja, tek toliko da se nesto napise. Evo odprilike kao i ovaj moj, samo sto je moj predug ;-)
    interreg
  • rios24.07.2013. u 15:29
    naš kaj sam ja skužio, da idukar uopće ne čita tuđe komentare, nego samo rokne svoj koment od 3 i pol riječi, uvijek negdje nekaj zasere, a poslije nit ne dođe vidjet kaj su ostali napisali...niš ne kužim, za kog vraga uopće tipka...
    rios
  • Obrisan korisnik23.07.2013. u 11:48
    AJLA!!! a ne anja..svaki put krivo napišeš!! -.-
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.07.2013. u 11:22
    za Anju ima još vremena i turnira
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.07.2013. u 11:09
    kako samo imas lijepo ime Ajla
    Obrisan korisnik