Košarka

Teodosić ne ide u Fenerbahče, novi klubovi za Giglija i Veličkovića

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.08.2013.
Teodosić ne ide u Fenerbahče, novi klubovi za Giglija i Veličkovića
Foto: EPA

Europska košarkaška tržnica se smiruje i klubovi polako zaokružuju rostere za sljedeću sezonu. Nova pojačanja su tako osigurali Armani i Bamberg dok je objavljeno kako Teodosić ostaje član CSKA...

Talijanski reprezentativac Angelo Gigli novo je pojačanje Armanija iz Milana. Gigli će tako pojačati konkurenciju pod obručima .

Prošlu sezonu je proveo u Bologni gdje je u prosjeku ubacivao 10.1 poen uz 6.8 skokova i bio je velika želja tadašnjeg trenera Montepaschija, a sadašnjeg stručnjaka na klupi Armanija Luce Banchija.

Glavna konkurencija na poziciji krilnog centra bit će mu Nicolo Melli, naravno, ukoliko se u Armaniju ne odluče na dovođenje novog igrača nja toj poziciji što ne bi bilo iznenađenje jer je roster još uvijek u fazi slaganja.

Novo ime u Bambergu je Novica Veličković koji se najviše spominjao u kontekstu prelaska u redove Bayerna, ali na kraju se ipak odlučio za Bamberg.

Veličkoviću će to biti povratak na veliku scenu nakon što je otišao iz madridskog Reala i prošlu sezonu proveo u Mega Vizuri gdje je bio nositelj igre s prosjekom od 14.6 poena i 5.5 skokova.

Jedan transfer je opovrgnut i to onaj Miloša Teodosića u Fenerbahče. Iako se činilo da je sve dogovoreno i da će se Teodosić pridružiti Željku Obradoviću u Istanbulu, CSKA je demantirao odlazak svojeg razigravača.

Iz kluba su se oglasili priopćenjem u kojem tvrde kako se mediji i menadžeri služe imenom kluba za podizanje cijene pojedinim igračima, kako po pitanju odlazaka, tako i pitanju ostanaka. Jedine relevantne informacije su one koje se objave u službenim priopćenjima s kojima su barem Moskovljani ažurni, a Teodosić nije među onima koji odlaze.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.08.2013. u 11:44
    Evo Veličkoviću druge šanse u karijeri ! Bogdanović je svoju drugu šansu odlično iskoristio. Teodosić će još jednu sezonu trošit živce navijačima CSKA i treneru . Hudufak is Gigli ??
    Obrisan korisnik