Zimski sportovi

Cheechoo: "Bila mi je posebna čast što su me igrači izabrali za kapetana"

Mihaela Bradovski • srijeda, 02.10.2013.
Cheechoo: "Bila mi je posebna čast što su me igrači izabrali za kapetana"
Foto: Ivana Stančin

Hokejaši Medveščaka danas će u Ledenoj dvorani Doma sportova ugostiti momčad Avangard Omska. Pred njima je težak posao, stiže vrlo ugledan protivnik koji nije u dobroj seriji i učinit će sve da to preokrene...

Večeras u Ledenoj dvorani Doma sportova slijedi dvoboj dvije momčadi u potpuno različitim raspoloženjima. Medveščak je u pozitivnoj seriji, ima četiri pobjede u nizu, a s druge strane će biti Omsk, sastav koji ima čak šest poraza u nizu.

"Želimo nastaviti pobjedničku seriju iako smo svjesni kako je pred nama vrlo težak posao. Oni će igrati vrlo agresivno i brzo i pokušat će nas od početka pritisnuti. Morat ćemo igrati vrlo koncentrirano, pred nama su još samo dvije domaće utakmice uoči serije gostovanja i želimo što više bodova u njima uzeti", izjavio je Jonathan Cheechoo za Medveščakovu stranicu.

U posljednjem susretu Medveščak je nadigrao momčad Avtomobilista uz odličnu igru Cheechooa i Matta Murleya koji su pokazali sjajnu suradnju.

"Bio je to naš dan, Matt je igrao nevjerojatno. nadam se da ćemo tako nastaviti. Znali smo da u tom susretu moramo iskoristiti prednost domaćeg terena i naših navijača. Nismo dobro krenuli u sezonu, ali to je sada iza nas i želimo nastaviti s pobjedama. Puno je lakše kada se pobjeđuje, onda je lakše i nama igračima i trenerima, ali ne smijemo se sada opustiti."

U tom susretu na ledu nije bilo kapetana Alana Letanga, a njegovu ulogu preuzeo je upravo Cheechoo.

Bila mi je posebna čast što su me igrači izabrali za kapetana. Ponosan sam što su mi vjerovali, ali to je privremeno jer je Letang naš pravi vođa, kapetan za poželjeti. On je pravi primjer svim igračima, na ledu uvijek ostavi sve što može i kapetan mora takav biti. Međutim mi imamo puno igrača koji su već bili kapetani u svojim momčadima i ta uloga zbog toga i nije toliko zahtjevna."

Večerašnji dvoboj protiv Omska najvjerojatnije će biti posljednji dvoboj Briana Willsiea u dresu Medvjeda, odlični napadač se vraća s posudbe u finski TPS Turku i umjesto njega će uskoro na ledu biti Michael Ryan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • no.name02.10.2013. u 18:54
    ima i na: http://www.khl.hr/hr/khl/tablica
    no.name
  • Obrisan korisnik02.10.2013. u 15:08
    http://en.khl.ru/standings/244/conference/ a i svi ostali detalji o KHL-u
    Obrisan korisnik
  • Hektor33302.10.2013. u 14:49
    Di se može vidit tablica KHL-a?
    Hektor333