Zimski sportovi

Montador na duže neodređeno vrijeme van momčadi, Kanađanin otputovao na oporavak

Sportnet • ponedjeljak, 14.10.2013.
Montador na duže neodređeno vrijeme van momčadi, Kanađanin otputovao na oporavak
Foto: Davor Sajko

Slijedom ozljede i nužnog, zahtjevnog oporavka igrač Medveščaka Steve Montador na neko vrijeme će se povući iz aktivne igre...

"Klub i Montador, jutros su nakon višednevnih konzultacija s liječnicima odlučili kako će se igrač na određeno vrijeme povući iz aktivne igre i posvetiti svom zdravlju. Naime, igrač se u posljednje vrijeme zbog ozljede zadobivene u domaćoj utakmici osjeća loše, a slijedom prijašnje ozbiljne ozljede preporukom liječničkog tima i odlukom igrača dogovoren je nužan i duži oporavak. Igrač će oporavak nastaviti u svome domu u Kanadi", izjavio je glasnogovornik kluba Ranko Vučinić i dodao:

"Igraču je 'zamrznut' ugovor s klubom budući nije donio finalnu odluku o svojoj budućoj sportskoj karijeri, a zbog mogućeg, predviđenog dužeg oporavka time je oslobođeno mjesto na klupskm rosteru. Vrata Medveščaka svakako ostaju otvorena Montadoru ukoliko se odluči na povratak u aktivni sport i Zagreb. Budući je odluka stigla u kratkom roku klub upražnjeno mjesto neće odmah popuniti novim igračim pojačanjem, no naš sportski tim svakako će razmotriti potencijalne ponude ukoliko ih bude."

Igrač će u dogovoru s liječnicima i klubom odmah prestati s treninzima i zahtjevnijim sportskim aktivnostima. Klub i igrač mole navijače da poštuju potrebu igrača za mirnim oporavkom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.10.2013. u 10:39
    Čitam njegovu današnju izjavu na medvescak.com/khl i mogu samo reći RESPECT..Hvala ti Monty na svemu i uspješno se oporavi :-)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.10.2013. u 18:32
    Daj se brzo oporavi i vrati. Treba netko prebiti te Ruse. U zadnje vrijeme Rusi igraju prljavo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.10.2013. u 13:33
    Šteta, šteta, šteta.. Drž' se Steve.
    Obrisan korisnik
  • Lovro-ZG14.10.2013. u 13:00
    Šteta. Želim mu brz oporavak i nadam se da će de ipak uspjet vratit.
    Lovro-ZG
  • Vjeran14.10.2013. u 12:45
    Zvuči vrlo ozbiljno što mi je žao čuti. Iako ima u ovoj izjavi još jedan dio koji mi se jako sviđa, ovdje prije svega podrška Steveu. Ne sumnjam u njega, pravi je to Medvjed. ZIG-ZAG Montador!!!
    Vjeran