Nogomet

Petravić: "Protiv Zadra ću odmarati neke igrače, Kup nam nije toliko važan"

Branimir Korać • utorak, 29.10.2013.
Petravić: "Protiv Zadra ću odmarati neke igrače, Kup nam nije toliko važan"
Foto: Martina Japundžić

Nogometaši Cibalije u Kupu će igrati u srijedu protiv Zadra, međutim trener Damir Petravić najavljuje kako će priliku dobiti neki igrači koji su imali manju minutažu. Vinkovčanima je u ovom trenutku ipak važnije prvenstvo...

Ova srijeda je rezervirana za dvoboje u Kupu, a u akciji će biti i vinkovački drugoligaš. Cibalia dočekuje u Vinkovcima momčad Zadra, a trener Damir Petravić neće s najjačim snagama istrčati u ovom susretu.

"U susretu protiv Zadra definitivno ćemo odmarati neke igrače jer nam je ipak prioritet dvoboj protiv Zagreba. S tri boda iz tog susreta dodatno bi učvrstili mjesto u vrhu ljestvice i tako se približili cilju koji smo postavili uoči jesenskog dijela sezone", prenosi Glas Slavonije riječi Petravića.

Petravić se tako posve koncentrira na dvoboj u Drugoj HNL protiv Zagreba koji je iznimno važan za obje momčadi. Zagreb mora do pobjede kako bi se priključio vodećima dok Cibalia traži pobjedu za ostanak u samom vrhu.

"S kakvim smo se problemima nosili, još je sve i dobro ispalo. Moramo izdržati ovih pet kola i ostati u samom vrhu, a zatim se moramo pojačati kvalitetnim igračima kako bi ostvarili glavni cilj. U narednim utakmicama ćemo i dosta rotirati jer je došlo do očitog zamora materijala, a samim time i igrači dosta prigovaraju jedni drugima što moramo u korijenu suzbiti", dodaje Petravić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!