Nogomet

Pamić: "Nikako ne smijemo dopustiti Zagrebu da se razigra"

Branimir Korać • utorak, 29.10.2013.
Pamić: "Nikako ne smijemo dopustiti Zagrebu da se razigra"
Foto: FaH

U osmini finala Hrvatskog kupa Zagreb će u Kranjčevićevoj ugostiti momčad Istre 1961. Trener Puljana Igor Pamić oprezno prilazi ovom susretu i upozorava kako Zagreb nije bezazlena momčad...

Istra 1961 je već prošla hod po trnju u Kupu u šesnaestini finala na gostovanju kod Slavonije u Požegi. Sada je očekuje još teži protivnik, momčad Zagreba, koji nije bez ambicija u Kupu bez obzira štop više nije prvoligaš.

Igor Pamić stoga vrlo oprezno prilazi ovom susretu i u Kranjčevićevu će sa svim raspoloživim snagama. Neće voditi tek Havojića koji je van konkurencije zbog ozljede, ali će ipak voditi Joa koji osjeća probleme nakon susreta protiv Slaven Belupa.

"Jo je pod upitnikom zbog tog udarca protiv Slavena, ali kako s Osijekom ne može igrati zbog kartona, vodit ćemo ga u Zagreb i nadam se njegovom nastupu. Upitan je i Franjić, no sve su to manji problemi i vjerujem da će svi biti spremni za ovaj susret", rekao je Pamić za Istrinu stranicu.

Pamić ne bježi od statusa favorita, ali je svjestan kako ga očekuje iznimno teška utakmica protiv vrlo motiviranog protivnika.

"Bez obzira što je Zagreb drugoligaš, ozbiljan je protivnik i puno čvršći i organiziraniji nego prošle sezone. Dobio sam snimke s njihove posljednje dvije utakmice i nakon što ih proučim, bit ću pametniji, ali informacije govore kako su vrlo težak protivnik. Ići ćemo s najjačom postavom, ne bježimo od statusa favorita, ali nećemo srljati. Ukoliko utakmica otiđe u neizvjesne vode, vjerujem da će do izražaja doći naša kvaliteta. Nikako ne smijemo dopustiti Zagrebu da dobije krila i razigra se."

Pamić se kratko prisjetio i gostovanja u Požegi.

"Tamo smo također bili favoriti i tamo se vidjela razlika u kvaliteti, ali ne i u rezultatu. Sada će ta razlika biti još manja i sigurno ću svoje igrače podsjetiti na taj dvoboj", dodaje Pamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.10.2013. u 14:41
    Ovo Zagreb dobiva, a poslije Pamić ima ugodne razgovore sa sucima... Jedino ako će suditi onaj koji nam je sudio protiv Gorice, onda bi i jedni i drugi mogli imati problema i tad bi bilo sve otvoreno...
    Obrisan korisnik