Zimski sportovi

French: "Drugi gol je presudio, nakon njega smo odigrali jako dobru utakmicu"

Mihaela Bradovski • petak, 29.11.2013.
French: "Drugi gol je presudio, nakon njega smo odigrali jako dobru utakmicu"
Foto: Ivana Stančin

Hokejaši Medveščaka nadigrali su Sibir iz Novosibirska na svom ledu sa 6:1 i tako se u dobrom raspoloženju oprostili na neko vrijeme od domaćeg leda. Trener Medveščaka Mark French bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi...

Visoka pobjeda protiv Sibira napunila je Medvjede samopouzdanjem uoči odlaska na novu tešku gostujuću turneju. Od početka se Medveščak postavio autoritativno na ledu i pokazao da u ovom susretu želi samo pobjedu.

"Presudio je drugi pogodak. Slično smo ušli u utakmicu kao protiv Traktora, no razlika je bila u iskorištenom powerplayu. Tada to nismo uspjeli, a ovdje jesmo i nakon toga smo dobili krila. Odigrali smo 60 jako dobrih minuta. Zadovoljan sam i debitantskim nastupom Nystroma, vidi se da ima brzinu i da je dobar tehničar", rekao je Mark French za Medveščakovu stranicu.

Vezane vijesti

Erik Nystrom: "Ponosan sam na činjenicu da sam najmlađi Šveđanin koji je zaigrao u KHL-u. Prvi dojam je nevjerojatan jer je sve odlično. Odlično sam primljen u momčad, navijači su fantastični i grad mi se sviđa. KHL je zahtjevnija i brža liga od AHL-a, ovdje igra puno više brzih i tehnički odličnih igrača."

Svoj prvi gol u dresu Medveščaka postigao je branič Mike Glumac koji je povisio prednost na visokih 3:0 u 13. minuti susreta.

"Napokon sam skinuo taj teret prvog pogotka i drago mi je da je on došao u utakmici u kojoj smo upisali pobjedu. Nadam se da ću odsad puno češće zabijati. Ova pobjeda nam puno znači i bilo bi dobro kada bismo taj zalet prenijeli i na gostujuće utakmice koje slijede", komentirao je branič Medveščaka.

Odlična utakmica je iza Matta Murleya koji je bio dvostruki strijelac.

"Dva rana gola su nas podignula, a nama je bitno da povedemo u utakmici jer tada najčešće i pobjeđujemo. Ta dva rana gola su nas dosta podignula. Nije toliko važno što sam vodeći po broju bodova, važno je da pobjeđujemo jer ionako za to ima zasluge cijela momčad", dodao je Murley.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!