Zimski sportovi

Iggulden: "Tek sam došao u Medveščak, a već se osjećam kao kod kuće"

Branimir Korać • petak, 10.01.2014.
Iggulden: "Tek sam došao u Medveščak, a već se osjećam kao kod kuće"
Foto: FaH

Medveščak je All-Star stanku iskoristio za predstavljanje novih igrača. Do kraja sezone dres Medveščaka nosit će Alex Westlund, Mike Iggulden i Ryan O'Connor koji stječu pravo nastupa već u sljedećem susretu kod Avangard Omska...

Nova tri imena u Medveščaku su iskusni vratar Alex Westlund koji je navijačima dobro poznat iz EBEL dvoboja protiv Linza, Mike Iggulden koji stiže iz Vitjaza te Ryan O'Connor, mladi Kanađanin koji je dosad nastupao za Davos.

Sva trojica su predstavljeni i spremni svojim nastupima pomoći Medvjedima. Iggulden je možda i najjače ime s obzirom da je riječ o igraču koji odmah može imati veliki utjecaj na momčad.

"Nadam se da ću pridonijeti momčadi bez obzira koju ulogu mi trener pruži. Već sada se ovdje osjećam kao kod kuće. Upoznao sam igrače i trenere i drago mi je što sam dobio priliku igrati u momčadi koja se bori za doigravanje. Priču o navijačima sam čuo, vidio sam i video isječke, a i Ryan Vesce mi je puno pričao o njima", rekao je Iggulden, a prenosi Medveščakova stranica.

Rookie u KHL-u je Ryan O'Connor koji stiže iz Davosa, igra na poziciji u obrani i tek se upoznaje s profesionalnim hokejom.

"Sretan sam što sam došao u Medveščak jer je KHL stvarno sjajna liga. Ovo mi je prva profesionalna sezona i svaki dan učim nešto novo. Volio bih kada bih protiv Omska zabio gol, ali lijep rođendanski poklon bila bi i pobjeda bez mog gola", rekao je O'Connor koji upravo 12. siječnja slavi 22. rođendan.

Najiskusniji među njima je vratar Westlund koji je punih 16 godina stariji od O'Connora.

"Navijači u Zagrebu su uvijek bili odlični, a gostovanja među najzanimljivijima. Medveščakov prelazak u KHL je stvarno bio impresivan i sretan sam što sam dio te pozitivne priče. Brust i Dekanich ove sezone brane odlično, a ja ću biti tu ukoliko se nešto dogodi", dodaje Westlund.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!