Ostali sportovi

Zlato za Anu Zaninović na Grand Prixu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Sportnet • petak, 21.02.2014.
Zlato za Anu Zaninović na Grand Prixu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Članica hrvatska taekwondo reprezentacije i splitskog Marjana Ana Zaninović osvojila je zlatno odličje na Fujairah Openu koji se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Zaninović velikim koracima kroči prema Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru...

Zlatnom medaljom na Fujairah Openu u kategoriji do 53 kilograma Ana Zaninović osvojila je deset novih bodova u borbi za plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine.

U prvom kolu Grand Prixa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Zaninović je bila slobodna. U drugom je bila bolja od Aldangorove iz Kazahstana 14:4, a u trećem od Korejke Jang 8:0. U finalu je Zaninović svladala Finkinju Suvi Mikkonen s uvjerljivih 8:1.

Na prošlotjednom Grand Prixu u Egiptu Zaninović je osvojila srebro, a posljednji Grand Prix arapske turneje održava se u Bahreinu. Ana je ovim odličjem još jednom dokazala da se i nakon ozljeda i puknuća zadnje lože može vratiti i već na otvaranju sezone ostvarivati vrhunske rezultate.

U subotu na tatami izlazi Lucija Zaninović u kategoriji do 49 kilograma.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10822.02.2014. u 23:49
    Bravo Ana, bavo Toni!
    narada108
  • Obrisan korisnik22.02.2014. u 17:40
    Ima još naših!!! Hrvatski reprezentativci korisnici Olimpijskog programa Hrvatskog olimpijskog odbora Ana i Lucija Zaninović, Marina Sumić, Petra Matijašević i Filip Grgić nastupit će na međunarodnim turnirima u Egiptu (Luxor Open), Ujedinjenim Arapskim Emiratima (Fujairah Open) i Bahrainu (Bahrain... [više na forumu]
    Obrisan korisnik