Zimski sportovi

Predsjednik Gojanović: "KHL je bio veliki izazov, ali vjerovao sam u svoju viziju i svoj tim"

Ivana Strahija • utorak, 29.04.2014.
Predsjednik Gojanović: "KHL je bio veliki izazov, ali vjerovao sam u svoju viziju i svoj tim"
Foto: Ivana Stančin

Medveščak je pred točno godinu dana ušao u KHL, Kontinentalnu hokejsku ligu, a svi u klubu prvom su godinom u zahtjevnom natjecanju prezadovoljni...

Predsjednik kluba Damir Gojanović ima zašto slaviti, javljaju službene internetske stranice Medveščaka: "Ovo nam je svakako bila najuspješnija sezona jer smo na takvoj razini i uz takve obaveze i pravila uspjeli osigurati i doigravanje. To je bilo neočekivano, presretni smo da smo se toliko brzo adaptirali na ligu i da smo uspjeli napraviti tako dobar rezultat. Sretni smo da smo već u prvoj sezoni postali jedan od ozbiljnijih klubova u KHL-u i što nas zbog tog uspjeha više cijene u ligi."

Prvi KHL rođendan zagrebački Medvjedi stoga provode u slavlju, iako je pred godinu dana bilo dosta neizvjesnosti, iako je priprema za ulazak u elitno natjecanje bila dobra i dugotrajna: "KHL je bio veliki izazov, ali vjerovao sam u svoju viziju i svoj tim koji je radio gotovo dvije godine na ovom projektu i vjerovao smo da ćemo napraviti dobar posao, da ćemo sastaviti konkurentnu momčad. Ipak, moram biti iskren i reći kako uspjehe i rezultate koje smo postigli u svojoj premijernoj sezoni, nismo očekivali. Mislili smo da ćemo biti dobar natjecatelj, ali nisam niti pomišljao kako ćemo se izboriti u doigravanje i to nekoliko kola ranije", kazao je Gojanović.

Misli momčadi i uprave usmjerene su na iduću sezonu, u kojoj je cilj graditi na početnom uspjehu, pa i ostvariti više no ove sezone: "U jeku su pripreme momčadi za 2014./2015., a i već duže vrijeme traju pregovori s našim sponzorima i partnerima. Pred nama je puno posla. Radimo svakodnevno i pokušavamo osigurati isti budžet, ali ga se nadamo i malo povećati", zaključuje Gojanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.04.2014. u 01:03
    jos kad budemo imali jedan klub u ebelu ili inl-u gdje ce nasem razvoju biti kraj a reprezentacija ce tada mozda biti u diviziji 1a
    Obrisan korisnik
  • teletabis8929.04.2014. u 14:25
    Bravo za Medveščak!!! S obzirom da su bili debitanti u KHL-u, plasman u doigravanje je odličan rezultat.
    teletabis89
  • Obrisan korisnik29.04.2014. u 14:23
    Da ne pišem eseje: svaka čast! Ovo se zove zdrav projekt.
    Obrisan korisnik