Zimski sportovi

Thomas: "Kemija u momčadi je odlična, jedva čekamo Bratislavu"

Branimir Korać • srijeda, 03.09.2014.
Thomas: "Kemija u momčadi je odlična, jedva čekamo Bratislavu"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaku novu sezonu u KHL-u otvaraju u četvrtak u 19 sati kod Slovana u Bratislavi. Posljednju utakmicu u regularnom dijelu prošle sezone odigrali su u Bratislavi gdje će započeti i novu sezonu...

Nakon promjenjivih nastupa u pripremnom razdoblju, Medveščak kreće s odigravanjem prvenstvenih utakmica. Prvi protivnik u novoj sezoni je Slovan iz Bratislave kod kojeg Medveščak gostuje u četvrtak od 19 sati. Ako je u prošlu sezonu ušao kao nepoznanica za ostale protivnike, Medveščak u novu sezonu ulazi kao klub kojeg će svi respektirati.

"Spremni smo i jedva čekamo početak nove sezone. Zanima nas u kakvom su stanju protivnici danas, koliko su se pojačali i koliko je liga jača. Ovo je sjajna liga, a upravo Zagreb i Medveščak odlično su mjesto za igranje", rekao je Bill Thomas za Medveščakovu stranicu.

Thomas tvrdi kako momčad spremno dočekuje početak sezone te da se puno radilo na ispravljanju pogrešaka.

"Imamo vjeru u sene, kemija u momčadi je odlična, a u posljednjoj pripremnoj utakmici odigrali smo jako dobro i pokazali da smo popravili neke stvari tijekom treninga. Posljednjih dana dosta smo radili na obrambenoj fazi i kako spriječiti protivnika da nam stvara prilike."

Prvi protivnik bit će Slovan. "S njim smo zaključili prošlu regularnu sezonu i sada otvaramo novu. Dobri su, dobili su nas u Ledenoj u produžetku, no uzvratili smo im u Bratislavi. Sada su tamo i Kurtis Foster i Matt Murley što će nam biti dodatni motiv", dodaje Thomas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!