Zimski sportovi

Medveščak ispustio 2:0 protiv Avtomobilista i izgubio u posljednjoj minuti

Ante Zovko • subota, 06.09.2014.
Medveščak ispustio 2:0 protiv Avtomobilista i izgubio u posljednjoj minuti

Medveščak je doživio drugi poraz u drugom kolu KHL-a, 2:3 od Avtomobilista u Jekaterinburgu. Zagrepčani su imali vodstvo 2:0, domaćin je iskoristio igranje s dva igrača više i izjednačio, a pobijedio je pogotkom u posljednjoj minuti.

Osim visokog vodstva, Medveščak je imao i obranjen kazneni udarac, ali se nije uspio obraniti poslije isključenja u drugoj trećini te na kraju prokockao prednost.

Medveščak je poveo malo prije isteka četvrte minute prve trećine iskoristivši igrača više. Anthony Stewart je pogodio. Pascal Pelletier povisio je na 2:0 poslije tri minute druge trećine.

Šteta zbog poraza je veća što je Barry Brust potom obranio kazneni udarac Aleksandera Bumagina poslije prekršaja Marka Flooda.

i Brust isključeni su na dvije minute u 35. minuti i bilo je izgledno da će domaćin smanjiti zaostatak. Jakub Petružalek postavio je 1:2, a minutu kasnije izjednačuje Anton Lazarev.

Prštali su udarci po oba gola u zadnjoj trećini, a jedan je na kraju završio u zagrebačkoj mreži. 45 sekundi prije kraja Igor Jemeljev donio je slavlje Avtomobilistu.

U ponedjeljak Medveščak gostuje kod Barsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.09.2014. u 11:06
    Baš šteta..dok sam gledao tekmu rekao sam si ..to je to..3 velika boda sigurni ko' kuća..a onda crna minuta i sve palo u vodu..Brust je kriv za oni 5:3 ali drugi gol je krumpirčina jača..lik ga je fakat dobro smjestio..treći gol je bio poklon koji se ne odbija.. Ali ono što me veseli je igra..bez... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Vjeran07.09.2014. u 07:43
    Šteta. Ali prisjećam se prošle sezone i devet poraza u nizu nakon onih 7:1 protiv CSKA. I zato mi ne preostaje ništa drugo nego strpljivo čekati povratak u Brlog. ZIG-ZAG!!!
    Vjeran