Tenis

Mirjana Lučić-Baroni nastavila s dobrim igrama na WTA turniru u Quebecu

Davor Kovačević • utorak, 09.09.2014.
Mirjana Lučić-Baroni nastavila s dobrim igrama na WTA turniru u Quebecu
Foto: EPA

Nakon što je iznenadila teniski svijet kada je na netom završenom US Openu dogurala do osmine finala i pritom s turnira izbacila drugu nositeljicu Simonu Halep, hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni nastavila je pružati dobre igre te je na tepihu Quebeca uspješno preskočila prvu prepreku u vidu Paragvajke Veronice Cepede s uvjerljivih 6:3, 6:1.

Teniska uzbuđenja iz New Yorka nisu se još stišala, a pred tenisačmicama su novi izazovi. Ovoga tjedna, između ostalih, igra se i WTA turnir u kanadskom Quebecu, a Mirjani Lučić-Baroni očito paše zrak američkog kontinenta te je opravdala status favoritkinje prvog kola i za svega 52 minute bez većih je problema slavila protiv Veronice Cepede, 121. tenisačice svijeta iz Paragvaja.

U svim segmentima meča potpuno je dominirala Mikica i tako potvrdila da joj dvoranski uvjeti kakvi su u Quebecu odlično odgovaraju. Ovo je peti Mirjanin nastup na ovom turniru, a posljednja četiri puta zastajala je na drugoj prepreci. U nastojanju da nadvlada izazov drugog kola stajat će joj bolja iz susreta Timee Babos i Romine Oprandi.

WTA Quebec, prvo kolo:
Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) – Veronica Cepede (Paragvaj) 6:3, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Josippo10.09.2014. u 15:09
    Samo dalje tako!
    Josippo
  • teniosac10.09.2014. u 13:05
    bravo Mirjana
    teniosac