Tenis

Ajla Tomljanović bez četvrtfinala na WTA turniru u Quebecu, bolja Andrea Hlavačkova

Branimir Korać • četvrtak, 11.09.2014.
Ajla Tomljanović bez četvrtfinala na WTA turniru u Quebecu, bolja Andrea Hlavačkova
Foto: EPA

Ajla Tomljanović nije uspjela proći u četvrtfinale WTA turnira u Quebecu. Druga nositeljica poražena je od Čehinje Andree Hlavačkove, inače 193. igračice svijeta, u tri seta...

Dok čeka na dobivanje australskog državljanstva, Ajla Tomljanović još uvijek na WTA turnirima nastupa pod hrvatskom zastavom, a u Quebecu je uspjela proći jedno kolo.

Nakon sedam poraza zaredom, u prvom kolu igrala je protiv Irine Falconi i prekinula seriju poraza, no protiv Andree Hlavačkove vratila se na staro.

Čehinja je poznatija po dobrim nastupima u konkurenciji parova nego u singlu, međutim u Quebecu je odradila dva dobra meča te svladala prvo Kaniju, a zatim i Tomljanović.

Hlavačkova je meč prelomila u trećem setu kada je kod 2:1 stigla do 15:40, iskoristila drugu break loptu i do kraja meča nije dopustila Tomljanović da joj se približi.

U Kanadi je svoj meč započela Mirjana Lučić-Baroni koja protiv Mađarice Timee Babos također traži prolaz u četvrtfinale, nadamo se, uz više sreće nego Tomljanović.

WTA Quebec, drugo kolo:
Andrea Hlavačkova (Češka) - Ajla Tomljanović (Hrvatska, 2) 6:3, 3:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.09.2014. u 03:55
    Totti, znaš ti čitati? čeka na dobivanje putovnice, tehnički je još naša predstavnica na WTA Touru, ne znam što nije jasno tu. a ako i ima putovnicu, daj dokaži to pa povlačim svoj navod. lako je baljezgati i skupljati pluseve
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.09.2014. u 22:09
    Možda Australci čekaju da konačno spoji dvije pobjede na nekom turniru, a nikako da se to dogodi, kakva šteta za australski tenis...
    Obrisan korisnik
  • totti211.09.2014. u 21:08
    već ima australsko državljanstvo
    totti2
  • Obrisan korisnik11.09.2014. u 19:53
    Prije će se Lafayetteu oduzeti državljanstvo za sva vremena nego što će ova dobiti australsko...
    Obrisan korisnik