Košarka

Jure Škifić nakon odlaska iz Kvarnera pronašao angažman u Rusiji

Branimir Korać • petak, 26.09.2014.
Jure Škifić nakon odlaska iz Kvarnera pronašao angažman u Rusiji
Foto: Martina Japundžić

26-godišnji Zadranin Jure Škifić narednu sezonu provest će u Rusiji. Škifić je prošle sezone nastupao u dresu Kvarnera, a u sljedećoj sezoni nosit će dres superligaša Novosibirska...

Iza Jure Škifića je odlična sezona u dresu Kvarnera s kojim nije produžio ugovor na kraju prošle sezone. Klub je odlučio ne ponuditi produženje suradnje dijelu kvalitetnijih i skupljih igrača zbog teške financijske situacije pa se tako Škifić našao na tržištu.

Novi angažman pronašao je u Rusiji gdje će nastupati u Superligi u dresu Novosibirska s kojim je hrvatski krilni centar potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnosti produženja na još jednu sezonu.

Novosibirsk je prošle sezone završio kao trećeplasirana momčad prvenstva s 19 pobjeda i sedam poraza, odmah iza Avtodora i Urala iz Jekaterinburga.

U dresu Novosibirska prošle sezone nastupao je bivši igrač Zadra Chester Mason kao i nekadašnji NBA igrač Pavel Podkolzin. Škifić je prošle sezone bio jedan od glavnih igrača Kvarnera u čijem dresu je prosječno ubacivao 14.3 poena uz 4.7 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.06.2015. u 13:52
    jako dobar igrač..šteta za kvarner
    Obrisan korisnik