Zimski sportovi

Anderson: "Ponekad igraš dobro i izgubiš, nadam se da su ti dani iza nas"

Mihaela Bradovski • utorak, 07.10.2014.
Anderson: "Ponekad igraš dobro i izgubiš, nadam se da su ti dani iza nas"
Foto: Ivana Stančin

Hokejaši Medveščaka slavili su u Finskoj kod snažnog Jokerita s 3:2 i nakon Dinama iz Rige svladali su još jednog neugodnog protivnika. U redovima Medveščaka nadaju se kako je ovo početak pobjedničkog niza...

Medveščak je bio uspješan u Finskoj gdje je domaći Jokerit bio favorit, međutim Medvjedi su uspjeli slaviti 3:2. Golovima Andersona, St. Pierrea i Segala iznenadili su kvalitetnog protivnika i došli do vrijednih bodova.

"Ovaj uspjeh izgrađen je na pobjedi protiv Rige. Barry Brust bio je fantastičan, realizirali smo prilike koje su nam se pružile, igrali kao momčad i to se vidi na rezultatu. Ponekad odigraš na takav način, ali izgubiš, no nadam se da su ti dani iza nas", rekao je za Medveščakovu stranicu Matt Anderson.

Pobjeda je razveselila Martina St. Pierrea koji se ponovno upisao među strijelce.

"Trebala nam je ova gostujuća pobjeda, posebno protiv ovako jake momčadi kao što je Jokerit. Znali smo da moramo biti čvrsti i igrati našu igru. Odradili smo jako dobar posao."

Momčad je s klupe vodio Dean Fedorchuk koji obnaša ulogu privremenog prvog trenera nakon što je Weber dobio otkaz.

"U početku je momčad malo bila nervozna jer smo zadnjih dana radili na nekim novitetima u igri, ali kada su se igrači opustili, počeli su igrati dobro i stvarati prilike. Brust je bio odličan kada je to najviše trebalo, a pohvale zaslužuju i Segal, Martinović, Murray i Glumac koji su odradili sjajan posao. Jokerit je izvrsna momčad s brojnim reprezentativcima i bila nam je čast igrati u njegovoj dvorani."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!