Zimski sportovi

Brust: "SKA je odlična momčad bez slabih točaka, ali nije nepobjediv"

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.10.2014.
Brust: "SKA je odlična momčad bez slabih točaka, ali nije nepobjediv"
Foto: Ivana Stančin

Hokejaši Medveščaka danas od 17:30 sati gostuju u St. Peterburgu kod momčadi SKA od koje su izgubili glatko oba susreta u Ledenoj. Vratar Medvjeda Barry Brust svjestan je snage protivnika, ali tvrdi da Medveščak nije bez šanse...

Treći ovosezonski dvoboj Medveščaka protiv momčadi SKA iz St. Peterburga možda će biti sretniji. U prva dva susreta Rusi su bili bolji s 5:1 odnosno 5:0, oba su odigrana u Zagrebu, a Barry Brust nada se boljoj sreći u Rusiji.

"SKA je momčad u kojoj nema slabih točaka, ali već je poražen i to pokazuje da nije nepobjediv. Imat će prednost jer igra pred svojim navijačima, ali mi se nećemo opterećivati s njima već ćemo pokušati odigrati što bolje i što jednostavnije s fokusom na svoj nastup", kaže Brust, a prenosi stranica Medveščaka.

U posljednjem susretu Medveščak je upisao pobjedu kod favoriziranog Jokerita s 3:2 i pokazao je kako ima kvalitete.

"To je bila velika pobjeda za ovu momčad. Jokerit je sjajan i kod njega nije lako slaviti. Znamo da nam neće biti nimalo lako na ovoj gostujućoj turneji, ali nama se da možemo nastaviti s pobjedama."

U dosadašnjem dijelu sezone Brust je među najboljim Medveščakovim pojedincima, no on sam nije zadovoljan s dosadašnjim rezultatima.

"Igram sve bolje i osjećam da se polako dižem. Međutim samo pet pobjeda u deset utakmica koliko sam branio, nije dovoljno ako želim pomoći momčadi dohvatiti doigravanje. Želim biti još bolji od ovoga."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!