Zimski sportovi

SKA i treći put u sezoni bolji od Medveščaka

Ante Zovko • srijeda, 08.10.2014.
SKA i treći put u sezoni bolji od Medveščaka
Foto: Ivana Stančin

SKA, vodeća momčad KHL-ove Zapadne konferencije, treći je put svladao Medveščak ove sezone, 5:2. Hrvatski je predstavnik naučio neke lekcije iz prethodnih susreta i pružio dosad najveći otpor, no pao je u posljednjoj trećini.

Poslije prve dvije povezane pobjede sezone, Medveščak je otišao u Sankt Peterburg kod momčadi od koje je izgubio u dvije zagrebačke utakmice s gol-razlikom 1:10.

SKA je dominirao od početka susreta, ali je uspio povesti tek u 19. minuti, poslije ulaska Kovaljčuka, koji je asistirao Ericcsonu. Katic je izjednačio s igračem više nakon što Medveščak nije uspio iskoristiti prednost dva igrača viška.

Thoresen je iz powerplaya vratio prednost domaćinu, a u 41. minuti Šipačjov povisuje na 3:1.

Thomas je vratio Medveščak u egal u 50. minuti, no Kabljukov ubrzo postiže pogodak za 4:2. Martensson je na kraju zaključio susret petim pogotkom ruske momčadi. Medveščak nastavlja gostujuću turneju kod Dinamo Rige u petak u 18:30 sati.

KHL:
SKA - Medveščak 5:2 (1:0, 1:1, 3:1)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.10.2014. u 01:47
    ovi sigurno slušaju reggae.. ska
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2014. u 23:57
    Zadnje dvije tekme izgledamo puno bolje, ne bih rekao da nam fali odlučnosti u igri, protivnik je jednostavno bio kvalitetniji, ne bih rekao odlučniji. Čak i kad smo gubili dva razlike imao sam dojam da zaista pokušavamo dostići rezultat. Za mene je ova gostujuća turneja već uspjela, a uvjeren sam... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.10.2014. u 20:55
    SKA dominirao, hm, nebi se slozio, mozda je pravi pojam "kvalitetom prevagnuo"!? Golove smo primili sretno i spretno nakon lijepih proigravanja gdje je nasa obrana krivo stajala dok smo zabili iz dvije krasne individualne akcije. Danas je to izgledalo kao temelj puta kojim bi trebali... [više na forumu]
    Obrisan korisnik