Zimski sportovi

Težak udarac za Medvjede: Barry Brust napustio klub i seli u novu sredinu

Mihaela Bradovski • utorak, 04.11.2014.
Težak udarac za Medvjede: Barry Brust napustio klub i seli u novu sredinu
Foto: Ivana Stančin

Jedan od najvažnijih i najomiljenijih igrača Medveščaka, Barry Brust, napustio je klub i seli u novu sredinu. Brust je imao mogućnost raskida ugovora prije kraja godine i to je i iskoristio...

Loše vijesti za sve navijače Medveščaka dobile su službenu potvrdu. Barry Brust napušta klub i odlazi u novu sredinu. Jedan od najboljih vratara lige mogao je zatražiti raskid ugovora do kraja godine, a kada se pojavila bogata ponuda, to je i učinio.

"''Odluka nije bila laka. Brust je bio veliki dio našeg kluba, znatno je zaslužan za uspjeh koji smo ostvarili, a i popularan je bio među navijačima. No, kada igrač dobije ponudu kakvu je on dobio, uz sigurno mjesto u momčadi do kraja ove i garantirani ugovor za iduću sezonu, s plaćom koja je višestruko veća nego što ju je imao ovdje, ne postoji način da ga zadržimo i dužni smo poštovati zahtjev igrača i klauzule ugovora", izjavio je Aaron Fox za Medveščakovu stranicu.

O kojem se klubu radi, još uvijek nema službene potvrde, no sigurno je da će Brustov odlazak predstavljati udarac za Medveščak. Iz kluba su potvrdili kako odmah kreću u potragu za novim vratarom, a za njegovo dovođenje iskoristit će se sredstva od odštete dobivene raskidom ugovora s Brustom te ostatak njegovog ugovora.

Medveščak je ostao na Marku Dekanichu kao prvom izboru tu je i mladi Mate Tomljanović te na provjeru pridošli Šveđanin Mark Owuya.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.11.2014. u 02:26
    srce mi se para ...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2014. u 15:13
    nije ovo tezak, ovo je konacan udarac za ovu sezonu.... svaka cast Barry i sretno...
    Obrisan korisnik