Zimski sportovi

Medveščak u lovu na konkurente za doigravanje: "Sada svaka utakmica vrijedi više od tri boda"

Borna Rupnik • utorak, 11.11.2014.
Medveščak u lovu na konkurente za doigravanje: "Sada svaka utakmica vrijedi više od tri boda"
Foto: Ivana Stančin

Uoči nastavka natjecanja u KHL-u, Medveščakov napadač Matt Anderson najavljuje zagrebački pohod na mjesto koje vodi u doigravanje.

Hokejaši Douga Sheddena u srijedu gostuju u Bratislavi kod Slovana, nakon čega ih čeka šest domaćih utakmica i lov na zlata vrijedne bodove ukoliko žele sudjelovati u utrci za doigravanjem.

"Znamo da se približavamo sredini sezone i zato će odsada svaka utakmica vrijediti mnogo više od tri boda. Neće to biti samo tri osvojena boda, već i tri boda bliže suparnicima koje želimo uhvatiti. Posebice ćemo biti motivirani protiv suparnika iz svoje divizije. U ova tri tjedna moramo skupiti što više bodova, ne smijemo propustiti tu priliku i prednost domaćeg leda", najavio je Matt Anderson, trenutačno prvi strijelac Medveščaka.

"Imam sve više samopouzdanja u sebe i svoju igru. Nadam se da ću nastaviti tako igrati do samog kraja, ali prije svega želim da momčad ostvari uspješnu sezonu. Nama igračima naš osobni uspjeh ne znači ništa, ako cijela momčad ne ostvari uspjeh", prokomentirao je napadač za službene klupske stranice.

Omjer Medveščaka sa slovačkim Slovanom zasad je 2-2, Zagrepčani imaju po jednu pobjedu u Zagrebu i jednu u Bratislavi.

"Ne želimo se obazirati na prošle utakmice sa Slovanom, već smo potpuno fokusirani na ovu koja nas očekuje u srijedu i na svoju igru. Prošlog tjedna smo u Novokuznjecku pobijedili Metalurg i nadam se da ćemo na toj pobjedi graditi i ovu utakmicu kod Slovana", rekao je Anderson.

Nakon 28 odigranih utakmica, Medvjedi s 32 boda drže 12. mjesto Zapada te imaju šest bodova zaostatka za osmom pozicijom, posljednjom koje vodi u doigravanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.11.2014. u 22:49
    Šteta na svim promašajima danas..izgubili smo bod :-( ali Šved je odlično branio
    Obrisan korisnik
  • MedvescakFan55511.11.2014. u 20:24
    Momci, vidimo se u Ondrej Nepela Areni. Podrška neće izostati ZIG-ZAG!!!
    MedvescakFan555