Tenis

Ćorić primio nagradu za zvijezdu budućnosti: "Ne treniram da bih bio 20. na svijetu"

Branimir Korać • srijeda, 12.11.2014.
Ćorić primio nagradu za zvijezdu budućnosti: "Ne treniram da bih bio 20. na svijetu"
Foto: EPA

Borna Ćorić primio je danas ATP nagradu za zvijezdu budućnosti. Ćorić je tom prigodom još jednom potvrdio da mu je želja u budućnosti biti u vrhu svjetskog tenisa te sudjelovati na završnom Mastersu...

Sjajna završnica sezone, polufinale u Baselu i pobjeda protiv Rafaela Nadala bili su veliki plus za Bornu Ćorića u borbi za nagradu za zvijezdu budućnosti. Borna je sretan zbog nagrade i vjeruje da će ih u budućnosti biti još.

"Ova nagrada mi jako puno znači. Na početku sezone nisam niti blizu očekivao nešto ovakvo jer sam bio daleko od toga, ali cilj mi je bio završiti u Top 100. Pokazao sam si da mogu i ovo mi je još jedna potvrda da sam među najboljima. Ovo mi puno znači za samopouzdanje i jednostavno moram nastaviti ovako dobro raditi te će i neke druge nagrade uskoro doći."

Naravno, ambicije su visoke i želi jednoga dana i on sudjelovati na završnom Mastersu.

"Naravno da se vidim. Neću trenirati da budem 20. na svijetu i sigurno mi je želja jednoga dana biti među sudionicima završnog Mastersa, što prije to bolje, ali nema nikakvog pritiska, dajem si vremena. Neka sve bude u redu s ozljedama i treninzima i siguran sam da ću jednog dana ovdje biti kao igrač."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir13.11.2014. u 20:37
    Bravo mali i puno sreće i zdravlja u nastavku......
    Mithrandir